Didi Kempot   Writed by Admin
Teles Kebes Klambi Sing Tak Enggo Iki Udan Deres Aku Ra Peduli Mlaku Tanpo Payung Mergo Atiku Bingung Urip Ijen Tanpo Bopo Biyung Nganti Kapan Kudu Tak Lakoni Pacoban Urip Awakku Iki Seprene Lawase Aku Urip Dewe Neng.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Bebasan Koyo Ngenteni Udan Ning Mongso Ketigo Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo Penting Iso Ngademke Ati Semono Ugo Rasane Atiku Mung Tansah Nunggu Tekamu Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku Kangen... Kangen'e Atiku Ak.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Aku Tak Sing Ngalah Trimo Mudur Timbang Loro Ati Tak Uyako Wong Kowe Wis Lali Ora Bakal Bali Paribasan Awak Urip Kari Balung Lilo Tak Lakoni Jebule Janjimu Jebule Sumpahmu Ra Biso Digugu Wong Salah Ora Gelem Ngaku.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Ning Stasiun Balapan Kuto Solo Sing Dadi Kenangan Kowe Karo Aku Naliko Ngeterke Lungamu Ning Stasiun Balapan Rasane Koyo Wong Kelangan Kowe Ninggal Aku Ra Kroso Netes Eluh Ning Pipiku Da A... Dada Sayang Da... Sl.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Sewo Kuto Uwis Tak Liwati Sewu Ati Tak Takoni Nanging Kabeh Podo Rangerteni Lungamu Neng Endi Pirang Tahun Aku Nggoleki Seprene Durung Biso Nemoni Wis Tak Coba Nglaliake Jenengmu Soko Atiku Sak Tenane Aku Ora Ngap.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Ning Stasiun Balapan Kuto Solo Sing Dadi Kenangan Kowe Karo Aku Naliko Ngeterke Lungamu Ning Stasiun Balapan Rasane Koyo Wong Kelangan Kowe Ninggal Aku Ra Kroso Netes Eluh Ning Pipiku Da A... Dada Sayang Da... Sl.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Cintaku Sekonyong-konyong Koder Karo Kowe Cah Ayu Sing Bakul Lemper Lempermu Pancen Super Resik Tur Anti Laler Yen Ra Pethuk Sedino Neng Sirah Nggliyer Cintaku Sekonyong-konyong Koder Paribasan Durung Demok Wani Panje.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Mencap Mencep Kemayune Medok Medok Pupurane Abang Mbranang Bengesane Dandan Diayok Ayokke Sarinthol Lali Bojone Megal Megol Kemayune Mlakune Digawe Gawe Sarinthol Aduh Manise Ambune Aduh Wangine Saiki Lali Bojone.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Nalikane Ing Tirtonadi Ngenteni Tekane Bis Wayah Wengi Tanganmu Tak Kanthi Kowe Ngucap Janji Lungo Mesti Bali Rasane Ngitung Nganti Lali Wis Pirang Taun Anggonku Ngenteni Ngenteni Sliramu Neng Kene Tak Tunggu Ngant.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Yo Konco Ning Nggisik Gembiro Alerap Lerap Banyune Segoro Angliyak Numpak Prau Layar Ing Dino Minggu Keh Pariwisoto Galo Praune Wis Nengah Byak Byuk Byak Banyu Binelah Ora Jemu Jemu Karo Mesem Ngguyu Ngilangake Ros.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play