Lirik lagu Didi Kempot Ati Dudu Wesi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ojo Sak Penakmu Kowe Ngelarani
Ojo Sak Gampangmu Kowe Ngobral Janji
Nanging Nyatane Tresnomu Kuwi Ra Tulus Suci

Wes Tak Perjuangke Seng Mbok Karepke
Ning Nyatane Tresno Tok Anggep Ra Ono
Aku Iso Lungo Yen Mbok Sio-sio
Timbang Soyo Loro

Ati Iki Dudu Soko Wesi
Sek Ra Iso Saben Dino Mbok Larani
Keloro-loro Neng Njero Dodo
Nambah Perih Neng Ati

Ati Iki Dudu Soko Watu
Sek Ra Iso Mbendino Mbok Gawe Tatu
Tulung Lereno Timbang Soyo Ajur
Aku Tak Trimo Mundur

Ojo Sak Penakmu Kowe Ngelarani
Ojo Sak Gampangmu Kowe Ngobral Janji
Nanging Nyatane Tresnomu Kuwi Ra Tulus Suci

Wes Tak Perjuangke Seng Mbok Karepke
Ning Nyatane Tresno Tok Anggep Ra Ono
Aku Iso Lungo Yen Mbok Sio-sio
Timbang Soyo Loro

Ati Iki Dudu Soko Wesi
Sek Ra Iso Saben Dino Mbok Larani
Keloro-loro Neng Njero Dodo
Nambah Perih Neng Ati

Ati Iki Dudu Soko Watu
Sek Ra Iso Mbendino Mbok Gawe Tatu
Tulung Lereno Timbang Soyo Ajur
Aku Tak Trimo Mundur

Tulung Lereno Timbang Soyo Ajur
Aku Tak Trimo Mundur
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Ati Dudu Wesi Didi Kempot, lirik lagu Didi Kempot Ati Dudu Wesi, lirik Ati Dudu Wesi Didi Kempot, lirik Didi Kempot Ati Dudu Wesi, Kumpulan lirik lagu Didi Kempot terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Didi Kempot terlengkap
  Didi Kempot   Writed by Admin  42x     Thursday, 31-12-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu