Lirik lagu Didi Kempot Lilo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sak Rambut Wae Aku Ora Lilo
Endahe Katresnan Mung Tekan Semene
Sumandhing Ning Uripku Dadi Panglipur Atiku
Ilang Ratanku Ilang

Sewu Janji Sing Tak Tandur Ning Ati
Entek Mati Kesiram Panasing Ati
Sopo Wonge Ora Loro Ugo Keronto-ronto
Tresnamu Jebul Tresno Palsu

Lilo Lilo Aku Lilo
Yen Toh Sliramu Tego Medhot Tresno

Timbang Mung Nggedowo Loro
Lilo Atiku Pisah Karo Sliramu
Mugo Mugo Wae Cukup Tekan Semene
Medhot Tresno Timbang Loro Ati

Sewu Janji Sing Tak Tandur Ning Ati
Entek Mati Kesiram Panasing Ati
Sopo Wonge Ora Loro Ugo Keronto-ronto
Tresnamu Jebul Tresno Palsu

Lilo Lilo Aku Lilo
Yen Toh Sliramu Tego Medhot Tresno

Timbang Mung Nggedowo Loro
Lilo Atiku Pisah Karo Sliramu
Mugo Mugo Wae Cukup Tekan Semene
Medhot Tresno Timbang Loro Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Lilo Didi Kempot, lirik lagu Didi Kempot Lilo, lirik Lilo Didi Kempot, lirik Didi Kempot Lilo, Kumpulan lirik lagu Didi Kempot terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Didi Kempot terlengkap
  Didi Kempot   Writed by Admin  75x     Friday, 17-06-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram