Didi Kempot   Writed by Admin
Sak Rambut Wae Aku Ora Lilo Endahe Katresnan Mung Tekan Semene Sumandhing Ning Uripku Dadi Panglipur Atiku Ilang Ratanku Ilang Sewu Janji Sing Tak Tandur Ning Ati Entek Mati Kesiram Panasing Ati Sopo Wonge Ora Loro Ug.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Udan Eluh Tumetes Ing Wayah Wengi Kroso Trenyuh Rasane Atiku Iki Iki Tenan Opo Yo Mung Ono Ngimpi Ra Tak Nyono Sliramu Kok Kroso Bali Ora Salah Yen Sliramu Nagih Janji Mung Tekamu Kok Yo Ora Wingi-wingi Aku Bungah Nen.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Cilikanku Rambutku, Dicukur Kuncung Katokku, Soko Karung Gandum Klambiku, Warisane Mbah Kakung Sarapanku Sambel Korek, Sego Jagung Kosokan Watu Ning Kali Nyemplung Ning Kedhung (byur) Jaman Ndisik Durung Usum Sabun (Pa.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Jarene Tresno Karo Aku Nyatane Selak Karo Batinmu Janjine Tresno Sak Lawase (janjine) Prek Ketek Cukup Sakmene Wae Sak Karepmu Nduk Cah Ayu Uwong Endi Pilihanmu Pilih Dudo Opo Sing Joko Iklas Aku Lilo Saiki Awakku W.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Rambut Wis Ra Ireng Wis Malih Rupane Ireng Dadi Putih Saikine Dino Tambah Dino Umur Tambah Tuwo Nanging Koyo-koyo Ora Diroso Ngadeg Dadi Cagak Nyonggo Piringe Anak Mempeng Kerjo Ora Mikir Rogo Paribasan Umur Wis.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Wes Malem Minggu, Gerimis Pisan Jane Pengen Ngapel, Ning Ra Nduwe Duwit Suk Mben Yo Nduk Yo? Rek Ayo Rek Mlaku Mlaku Nang Tunjungan Rek Ayo Rek Rame Rame Bebarengan Cak Ayo Cak Sopo Gelem Melu Aku Cak Ayo Cak Golek Ken.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Rino Wengi Tansah Kelingan Prawan Ayu Kalimantan Bantal Guling Tak Sayang-sayang Nganti Koyo Wong Kedanan Cempedhak Mas Dudu Nongko Mbiyen Cedhak Ra Wani Kondho Neng Opo Sliramu Lungo Ninggal Mulih Ra Kondho-kondho.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Mendung Mendung Udan Barat Tanpo Payung, Nekat Mlaku Nuruti Ati Sing Bingung.. Koyo Ngene Rasane Wong Lagi Wuyung, Menyang Endi Nggonku Arep Njaluk Tulung.. Kembang Kantil Kumantil Ing Njero Ati, Jenang Gulo Linali Tan.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Aku Kenal Sliramu Wis Suwe Malah Tak Anggep Adiku Dewe Bojoku Konco Akrab Sliramu Mrono-mrene Dolanan Cah Telu Saikine Aku Uwis Ngerti Kowe Nandang Tresno Marang Aku Mbiyene Ra Gelem Amiwiti Njur Kepiye Anggonku Ngla.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Neng Opo Ra Crito Yen Kowe Wis Ra Tresno Ning Kowe Malah Lungo Ninggal Tatu Neng Ndhodho Rasane Ati Iki Koyo Keno Mowo Bareng Wis Ngerti, Neng Mburiku Kowe Ngliyo Janjine Ngancani Nganti Tekaning Pati Ning Nyatane.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play