Didi Kempot Feat Dory   Writed by Admin
Sepine Wengi Iki Neng Kene Aku Ngenteni Kesuwen Suwene Wis Pirang Sasi Ning Nickerie Kowe Ra Bali Opo Aku Salah Nalika Urip Sak Omah Rembulan Sing Ngilo Ono Segoro Padangono Ati Kulo Pujaan Hatiku Ra Teko Teko Ne.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Aduh Romo Ibu, Ngapuranen Aku Yen Ono Salah Lan Luputku.. Tak Rumangsani, Aku Nduweni Dosa Nganti Saiki, Isih Kroso Ning Dodo.. Rino Wengi, Ra Lali Tansah Ndedonga Memuji Marang, Kang Kuoso Mugi Enggal Entuk, Paring P.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Sudah Terlanjur Hancur Remuk Yang Ada Di Hati Apa Ini Yang Namanya Korban Janji Sudah Hancur Aku Harus Bagaimana Lewat Mana Agar Bertemu Denganmu Sudah Terlanjur Hancur Cintaku Tersesat Suka Sama Kamu Keburu Aku Memili.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Wis Kebacut Ambyar Remuk Sing Ning Ati Opo Ngene Iki Sing Jenenge Korban Janji Wis Ambyar Aku Kudu Kepiye Metu Ngendi Supoyo Ketemu Kowe Wis Kebacut Ambyar Tresnaku Kesasar Seneng Karo Kowe Selak Nggonku Milih Pacar W.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Terkintil-kintil Cintaku Terkintil-kintil Tresnaku Karo Kowe Ra Bakal Tak Cuil-cuil Yayayaya Opo Tenan Mas Mana Buktinya Aku Aku Tak Mau Jo Ojo Kowe Mung Ngerayu Suwer Dik Tresnaku Ora Tak Ecer Tenan Mung Kowe Si.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Teles Kebes Klambi Sing Tak Enggo Iki Udan Deres Aku Ra Peduli Mlaku Tanpo Payung Mergo Atiku Bingung Urip Ijen Tanpo Bopo Biyung Nganti Kapan Kudu Tak Lakoni Pacoban Urip Awakku Iki Seprene Lawase Aku Urip Dewe Neng.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Bebasan Koyo Ngenteni Udan Ning Mongso Ketigo Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo Penting Iso Ngademke Ati Semono Ugo Rasane Atiku Mung Tansah Nunggu Tekamu Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku Kangen... Kangen'e Atiku Ak.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Aku Tak Sing Ngalah Trimo Mudur Timbang Loro Ati Tak Uyako Wong Kowe Wis Lali Ora Bakal Bali Paribasan Awak Urip Kari Balung Lilo Tak Lakoni Jebule Janjimu Jebule Sumpahmu Ra Biso Digugu Wong Salah Ora Gelem Ngaku.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Ning Stasiun Balapan Kuto Solo Sing Dadi Kenangan Kowe Karo Aku Naliko Ngeterke Lungamu Ning Stasiun Balapan Rasane Koyo Wong Kelangan Kowe Ninggal Aku Ra Kroso Netes Eluh Ning Pipiku Da A... Dada Sayang Da... Sl.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Sewo Kuto Uwis Tak Liwati Sewu Ati Tak Takoni Nanging Kabeh Podo Rangerteni Lungamu Neng Endi Pirang Tahun Aku Nggoleki Seprene Durung Biso Nemoni Wis Tak Coba Nglaliake Jenengmu Soko Atiku Sak Tenane Aku Ora Ngap.. Read »
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play