Lirik lagu Didi Kempot Kuncung
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Cilikanku Rambutku, Dicukur Kuncung
Katokku, Soko Karung Gandum
Klambiku, Warisane Mbah Kakung
Sarapanku Sambel Korek, Sego Jagung

Kosokan Watu Ning Kali Nyemplung Ning Kedhung (byur)
Jaman Ndisik Durung Usum Sabun (Pabrike Rung Dibangun)
Andhukku Mung Cukup, Andhuk Sarung
Dolananku Montor Cilik Soko Lempung

Rekasane Saiki Wis
(Pis Holopis Kuntul Baris)
Gegere Gek Mbok Ndang Uwis

Tanggal Limolas Padhang Njingglang Mbulane Bunder (ser)
Aku Dikudang Sok Yen Gedhe Dadi Dokter (sing Ngudang Mbok E)
Tanggal Limolas Padhang Njingglang Mbulane Bunder (ser Ser)
Bareng Wis Gedhe Aku Disuntik Bu Dokter

Honocoroko Dotosowolo
Iki Cerito Jaman Semono
Podojoyonyo Mogobotongo
Iki Cerito Soko Wong Tuo

Kosokan Watu Ning Kali Nyemplung Ning Kedhung (byur)
Jaman Ndisik Durung Usum Sabun (Pabrike Rung Dibangun)
Andhukku Mung Cukup, Andhuk Sarung
Dolananku Montor Cilik Soko Lempung

Rekasane Saiki Wis
(Pis Holopis Kuntul Baris)
Gegere Gek Mbok Ndang Uwis

Tanggal Limolas Padhang Njingglang Mbulane Bunder (ser)
Aku Dikudang Sok Yen Gedhe Dadi Dokter (sing Ngudang Mbok E)
Tanggal Limolas Padhang Njingglang Mbulane Bunder (ser Ser)
Bareng Wis Gedhe Aku Disuntik Bu Dokter

Honocoroko Dotosowolo
Iki Cerito Jaman Semono
Podojoyonyo Mogobotongo
Iki Cerito Soko Wong Tuo

Honocoroko Dotosowolo
Iki Cerito Jaman Semono
Podojoyonyo Mogobotongo
Iki Cerito Soko Wong Tuo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Kuncung Didi Kempot, lirik lagu Didi Kempot Kuncung, lirik Kuncung Didi Kempot, lirik Didi Kempot Kuncung, Kumpulan lirik lagu Didi Kempot terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Didi Kempot terlengkap
  Didi Kempot   Writed by Admin  82x     Friday, 06-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram