Lirik lagu Didi Kempot Kembang Kantil
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mendung Mendung Udan Barat Tanpo Payung,
Nekat Mlaku Nuruti Ati Sing Bingung..
Koyo Ngene Rasane Wong Lagi Wuyung,
Menyang Endi Nggonku Arep Njaluk Tulung..

Kembang Kantil Kumantil Ing Njero Ati,
Jenang Gulo Linali Tan Biso Lali..
Ono Sebrang Sliramu Enggalo Bali,
Nganti Kapan Aku Tetep Angenteni..

Umpomo Bayi Ono Pinggir Njurang,
Rino Lan Wengi Atiku Tansah Sumelang..
Payung Sing Ilang Kabulno Awang Awang,
Wanci Udan Deres Gambarmu Terus Tak Sawang..
Mendung Mendung Udan Barat Tanpo Payung..

Reff:
Mendung Mendung Udan Barat Tanpo Payung,
Nekat Mlaku Nuruti Ati Sing Bingung..
Koyo Ngene Rasane Wong Lagi Wuyung,
Menyang Endi Nggonku Arep Njaluk Tulung..

Kembang Kantil Kumantil Ing Njero Ati,
Jenang Gulo Linali Tan Biso Lali..
Ono Sebrang Sliramu Enggalo Bali,
Nganti Kapan Aku Tetep Angenteni..

Umpomo Bayi Ono Pinggir Njurang,
Rino Lan Wengi Atiku Tansah Sumelang..
Payung Sing Ilang Kabulno Awang Awang,
Wanci Udan Deres Gambarmu Terus Tak Sawang..

Mendung Mendung Udan Barat Tanpo Payung..
Nekat Mlaku Nuruti Ati Sing Bingung..
Koyo Ngene Rasane Wong Lagi Wuyung,
Menyang Endi Nggonku Arep Njaluk Tulung..

Kembang Kantil Kumantil Ing Njero Ati,
Jenang Gulo Linali Tan Biso Lali..
Ono Sebrang Sliramu Enggalo Bali,
Nganti Kapan Aku Tetep Angenteni..
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Kembang Kantil Didi Kempot, lirik lagu Didi Kempot Kembang Kantil, lirik Kembang Kantil Didi Kempot, lirik Didi Kempot Kembang Kantil, Kumpulan lirik lagu Didi Kempot terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Didi Kempot terlengkap
  Didi Kempot   Writed by Admin  357x     Saturday, 12-03-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram