Lirik lagu Didi Kempot Ban Serep
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Jarene Tresno Karo Aku
Nyatane Selak Karo Batinmu
Janjine Tresno Sak Lawase (janjine)
Prek Ketek Cukup Sakmene Wae
Sak Karepmu Nduk Cah Ayu
Uwong Endi Pilihanmu
Pilih Dudo Opo Sing Joko
Iklas Aku Lilo

Saiki Awakku Wis Ngerti Dik
Tresnamu Tresno Imitasi

Janjimu Koyo Panganan
Esuk Soto Sore Rendang
Katresnan Dudu Onderdil
Nggumun Gampang Ditempil

Dino Senen Nganti Setu
Nggandeng Priyo Ngece Aku
Sir Siran Nganggo Ban Serep
Kuwatir Sing Siji Macet

Jarene Tresno Karo Aku
Nyatane Selak Karo Batinmu
Saiki Awakku Wis Ngerti Dik
Tresnamu Tresno Imitasi

Janjimu Koyo Panganan
Esuk Soto Sore Rendang
Katresnan Dudu Onderdil

Dino Senen Nganti Setu
Nggandeng Priyo Ngece Aku
Sir Siran Nganggo Ban Serep
Kuwatir Sing Siji Macet

Jarene Tresno Karo Aku
Nyatane Selak Karo Batinmu
Janjine Tresno Sak Lawase (janjine)
Prek Ketek Cukup Sakmene Wae
Sak Karepmu Nduk Cah Ayu
Uwong Endi Pilihanmu
Pilih Dudo Opo Sing Joko
Iklas Aku Lilo

Saiki Awakku Wis Ngerti Dik
Tresnamu Tresno Imitasi
Jebul Tresnamu Tresno Imitasi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Ban Serep Didi Kempot, lirik lagu Didi Kempot Ban Serep, lirik Ban Serep Didi Kempot, lirik Didi Kempot Ban Serep, Kumpulan lirik lagu Didi Kempot terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Didi Kempot terlengkap
  Didi Kempot   Writed by Admin  150x     Thursday, 05-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram