Lirik lagu Maliq Ibrahim Kunaon Anjeun
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Di Ibun.. Nyangkrung Na Daun
Wanci Ti Peuting Dina Hariring
Lamunan.. Anggang Ka Tukang

Kamari.. Asa Can Bari
Anjeun Ngudarkeun Tali Kasih
Nu Lawas.. Meungkut Lalakon

Naha.. Bulan Nu Ngempray Nyaangan
Poek.. Katutup Kumega
Anjeun.. Nu Nyieun Jangji Mimiti
Anjeun..
Nu Jalir..
Duh Tega..
Luluasan
Anjeun Nutup.. Jalan Panghareupan

Kamari.. Asa Can Bari
Anjeun Ngudarkeun Tali Kasih
Nu Lawas.. Meungkut Lalakon

Naha.. Bulan Nu Ngempray Nyaangan
Poek.. Katutup Kumega
Anjeun.. Nu Nyieun Jangji Mimiti
Anjeun..
Nu Jalir..
Duh Tega..
Luluasan
Anjeun Nutup.. Jalan Panghareupan

Naha.. Bulan Nu Ngempray Nyaangan
Poek.. Katutup Kumega
Anjeun.. Nu Nyieun Jangji Mimiti
Anjeun..
Nu Jalir..
Duh Tega..
Luluasan
Anjeun Nutup.. Jalan Panghareupan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Kunaon Anjeun Maliq Ibrahim, lirik lagu Maliq Ibrahim Kunaon Anjeun, lirik Kunaon Anjeun Maliq Ibrahim, lirik Maliq Ibrahim Kunaon Anjeun, Kumpulan lirik lagu Maliq Ibrahim terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah Maliq Ibrahim terlengkap
  Maliq Ibrahim   Writed by Admin  76003x     Tuesday, 07-06-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Jasa Pembuatan Website Profesional (Latechdev)
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome