Lirik lagu Maliq Ibrahim Kunaon Anjeun
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Di Ibun.. Nyangkrung Na Daun
Wanci Ti Peuting Dina Hariring
Lamunan.. Anggang Ka Tukang

Kamari.. Asa Can Bari
Anjeun Ngudarkeun Tali Kasih
Nu Lawas.. Meungkut Lalakon

Naha.. Bulan Nu Ngempray Nyaangan
Poek.. Katutup Kumega
Anjeun.. Nu Nyieun Jangji Mimiti
Anjeun..
Nu Jalir..
Duh Tega..
Luluasan
Anjeun Nutup.. Jalan Panghareupan

Kamari.. Asa Can Bari
Anjeun Ngudarkeun Tali Kasih
Nu Lawas.. Meungkut Lalakon

Naha.. Bulan Nu Ngempray Nyaangan
Poek.. Katutup Kumega
Anjeun.. Nu Nyieun Jangji Mimiti
Anjeun..
Nu Jalir..
Duh Tega..
Luluasan
Anjeun Nutup.. Jalan Panghareupan

Naha.. Bulan Nu Ngempray Nyaangan
Poek.. Katutup Kumega
Anjeun.. Nu Nyieun Jangji Mimiti
Anjeun..
Nu Jalir..
Duh Tega..
Luluasan
Anjeun Nutup.. Jalan Panghareupan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Kunaon Anjeun Maliq Ibrahim, lirik lagu Maliq Ibrahim Kunaon Anjeun, lirik Kunaon Anjeun Maliq Ibrahim, lirik Maliq Ibrahim Kunaon Anjeun, Kumpulan lirik lagu Maliq Ibrahim terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah Maliq Ibrahim terlengkap, Download Lirik Lagu Kunaon Anjeun Maliq Ibrahim, Chord dan Lirik Lagu Kunaon Anjeun Maliq Ibrahim, Terjemahan Lirik Lagu Kunaon Anjeun Maliq Ibrahim,Maliq Ibrahim Lagu Daerah - Lirik Lagu Kunaon Anjeun, Profil Maliq Ibrahim dan Lagu Kunaon Anjeun, Genre Lagu Daerah - Lirik Lagu Kunaon Anjeun Maliq IbrahimKunaon Anjeun
  Maliq Ibrahim   Writed by Admin  126762x     Tuesday, 07-06-2022
Lagu lainya dari artis :
lirik lagu Kunaon Anjeun Maliq Ibrahim,
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram