Lirik lagu Endang Sukandar Nikmat Duriat
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Peuting Harita
Basa Kuring Jeung Manehna
Waktu Patukeur Carita
Mere Jangji Jeung Subaya

Nu Pinuh Ku Kaendahan
Mikeun Asih Numunggaran
Duaan Ngumbar Lamunan
Hayang Hirup Sauyunan

Hanjakal Nikmat Duriat
Teusangka Bet Bisa Pegat
Horeng Miyuni Balebat
Ngan Ukur Matak Tibelat

Teungteuingeun Kuharianeun
Asih Kuring Nu Dibikeun
Teunyana Geuning Leungiteun
Horeng Peuting Panungtungan

Peuting Harita.
Anu Mawa Kabagjaan
Kaasih Deudeuh Katresna
Hese Mapalerkeunana

Lila Pisan Rek Janglarna
Nyeri Peurih Salamina
Panutan Geuning Teusangka
Horeng Geus Boga Gantina

Hanjakal Nikmat Duriat
Teusangka Bet Bisa Pegat
Horeng Miyuni Balebat
Ngan Ukur Matak Tibelat

Teungteuingeun Kuharianeun
Asih Kuring Nu Dibikeun
Teunyana Geuning Leungiteun
Horeng Peuting Panungtungan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Nikmat Duriat Endang Sukandar, lirik lagu Endang Sukandar Nikmat Duriat, lirik Nikmat Duriat Endang Sukandar, lirik Endang Sukandar Nikmat Duriat, Kumpulan lirik lagu Endang Sukandar terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah Endang Sukandar terlengkap
  Endang Sukandar   Writed by Admin  4784x     Thursday, 24-12-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram