Lirik lagu Adieta Ninggal Katresnan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Nangis Sak Jroning Atiku..

Naliko Sliramu Ninggal Aku..
Opo Sliramu Ra Kroso..
Aku Kudu Sambat Karo Sopo..

Tak Suwun Rino Lan Wengi..
Mugo Mugo Gusti Ngijabahi..
Suk Kapan Anggon Mu Bali..
Biso Kumpul Koyo Du' Ing Uni..

Reff

Tahunono Windonono...

Tak Enteni Ing Pucuk Ing Tresno..
Balung Nongko Bebasane..
Mung Katon Katon Sliramu Wae..

Ojo Lali Paweling Ku..
Ugemono Kang Mas/nimas Janji Janji Mu..
Aku Kang Setiyo Satuhu...
Tak Enteni Nganti Sak Eling Mu..

INTRO MUSIC

Nangis Sak Jroning Atiku..

Naliko Sliramu Ninggal Aku..
Opo Sliramu Ra Kroso..
Aku Kudu Sambat Karo Sopo..

Tak Suwun Rino Lan Wengi..
Mugo Mugo Gusti Ngijabahi..
Suk Kapan Anggon Mu Bali..
Biso Kumpul Koyo Du' Ing Uni..

Reff

Tahunono Windonono...

Tak Enteni Ing Pucuk Ing Tresno..
Balung Nongko Bebasane..
Mung Katon Katon Sliramu Wae.

Ojo Lali Pawelingku..
Ugemono Kang Mas/nimas Janji Janji Mu..
Aku Kang Setiyo Satuhu...
Tak Enteni Nganti Sak Eling Mu..
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Ninggal Katresnan Adieta, lirik lagu Adieta Ninggal Katresnan, lirik Ninggal Katresnan Adieta, lirik Adieta Ninggal Katresnan, Kumpulan lirik lagu Adieta terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Adieta terlengkap, Download Lirik Lagu Ninggal Katresnan Adieta, Chord dan Lirik Lagu Ninggal Katresnan Adieta, Terjemahan Lirik Lagu Ninggal Katresnan Adieta,Adieta Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Ninggal Katresnan, Profil Adieta dan Lagu Ninggal Katresnan, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Ninggal Katresnan AdietaNinggal Katresnan
  Adieta   Writed by Admin  124337x     Wednesday, 16-02-2022
Lagu lainya dari artis :
lirik lagu Ninggal Katresnan Adieta,
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram