Lirik lagu Adieta Ninggal Katresnan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Nangis Sak Jroning Atiku..

Naliko Sliramu Ninggal Aku..
Opo Sliramu Ra Kroso..
Aku Kudu Sambat Karo Sopo..

Tak Suwun Rino Lan Wengi..
Mugo Mugo Gusti Ngijabahi..
Suk Kapan Anggon Mu Bali..
Biso Kumpul Koyo Du' Ing Uni..

Reff

Tahunono Windonono...

Tak Enteni Ing Pucuk Ing Tresno..
Balung Nongko Bebasane..
Mung Katon Katon Sliramu Wae..

Ojo Lali Paweling Ku..
Ugemono Kang Mas/nimas Janji Janji Mu..
Aku Kang Setiyo Satuhu...
Tak Enteni Nganti Sak Eling Mu..

INTRO MUSIC

Nangis Sak Jroning Atiku..

Naliko Sliramu Ninggal Aku..
Opo Sliramu Ra Kroso..
Aku Kudu Sambat Karo Sopo..

Tak Suwun Rino Lan Wengi..
Mugo Mugo Gusti Ngijabahi..
Suk Kapan Anggon Mu Bali..
Biso Kumpul Koyo Du' Ing Uni..

Reff

Tahunono Windonono...

Tak Enteni Ing Pucuk Ing Tresno..
Balung Nongko Bebasane..
Mung Katon Katon Sliramu Wae.

Ojo Lali Pawelingku..
Ugemono Kang Mas/nimas Janji Janji Mu..
Aku Kang Setiyo Satuhu...
Tak Enteni Nganti Sak Eling Mu..
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Ninggal Katresnan Adieta, lirik lagu Adieta Ninggal Katresnan, lirik Ninggal Katresnan Adieta, lirik Adieta Ninggal Katresnan, Kumpulan lirik lagu Adieta terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Adieta terlengkap
  Adieta   Writed by Admin  2726x     Wednesday, 16-02-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram