Lirik lagu Adieta Ninggal Katresnan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Nangis Sak Jroning Atiku..

Naliko Sliramu Ninggal Aku..
Opo Sliramu Ra Kroso..
Aku Kudu Sambat Karo Sopo..

Tak Suwun Rino Lan Wengi..
Mugo Mugo Gusti Ngijabahi..
Suk Kapan Anggon Mu Bali..
Biso Kumpul Koyo Du' Ing Uni..

Reff

Tahunono Windonono...

Tak Enteni Ing Pucuk Ing Tresno..
Balung Nongko Bebasane..
Mung Katon Katon Sliramu Wae..

Ojo Lali Paweling Ku..
Ugemono Kang Mas/nimas Janji Janji Mu..
Aku Kang Setiyo Satuhu...
Tak Enteni Nganti Sak Eling Mu..

INTRO MUSIC

Nangis Sak Jroning Atiku..

Naliko Sliramu Ninggal Aku..
Opo Sliramu Ra Kroso..
Aku Kudu Sambat Karo Sopo..

Tak Suwun Rino Lan Wengi..
Mugo Mugo Gusti Ngijabahi..
Suk Kapan Anggon Mu Bali..
Biso Kumpul Koyo Du' Ing Uni..

Reff

Tahunono Windonono...

Tak Enteni Ing Pucuk Ing Tresno..
Balung Nongko Bebasane..
Mung Katon Katon Sliramu Wae.

Ojo Lali Pawelingku..
Ugemono Kang Mas/nimas Janji Janji Mu..
Aku Kang Setiyo Satuhu...
Tak Enteni Nganti Sak Eling Mu..
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Ninggal Katresnan Adieta, lirik lagu Adieta Ninggal Katresnan, lirik Ninggal Katresnan Adieta, lirik Adieta Ninggal Katresnan, Kumpulan lirik lagu Adieta terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Adieta terlengkap
  Adieta   Writed by Admin  12419x     Wednesday, 16-02-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Jasa Pembuatan Website Profesional
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome