Lirik lagu Langgam Kangening Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sewindu Suwe Lawase
Kowe Lungo Pamit Karo Aku
Duh Wong Bagus Pepujanku
Ati Susah Mung Kangen Sliramu

Duh Wong Bagus Pepujanku
Ora Bedo Rasane Atiku
Awak Lungkrah Ra Bisa Turu
Wewayanganmu Ngreridu Atiku

Rina Wengi Tak Anti Anti
Ati Susah Nunggu Kowe Bali
Rasa Kangen Ra Bisa Mari
Amung Sira Kang Bisa Nambani

Aja Sumelang Wong Bagus
Tresnaku Iki Ra Bakal Layu
Ora Suwe Aku Bali
Bisa Sumanding Ana Ing Sisihmu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Kangening Ati Langgam, lirik lagu Langgam Kangening Ati, lirik Kangening Ati Langgam, lirik Langgam Kangening Ati, Kumpulan lirik lagu Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam terlengkap, Download Lirik Lagu Kangening Ati Langgam, Chord dan Lirik Lagu Kangening Ati Langgam, Terjemahan Lirik Lagu Kangening Ati Langgam,Langgam Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Kangening Ati, Profil Langgam dan Lagu Kangening Ati, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Kangening Ati LanggamKangening Ati
  Langgam   Writed by Admin  17837x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram