Ririt Rengganis   Writed by Admin
Slagane Alus Jatmika Gumayane Mawa Teja Yekti Kalamun Andika Priya Kang Hanuju Prana Yekti Manise Kalangkung Rekmo Ikal Ngembang Bakung Satemah Agawe Bingung Kawula Kang Nandang Wuyung Nadyan Kalingana Gunung Jur.. Read »
  Tejo Asmoro   Writed by Admin
Sepi-, Sepi Jroning Ati Dino-dino Kang Kulo Lampahi Tansah Setyo Nganti Anti Kondur Ndiko Pepujaning Ati Adem Kekes Ati Iki Yen Kelingan Prasetyaning Janji Gelang Alit Ojo Lali Pasir Putih Minongko Paseksi Omb.. Read »
  Gafur Syah   Writed by Admin
KARANO INGEK JASO JASO BUNDO YO TAKUIK JADI ANAK DURHAKO DENAI TARIMO PILIHAN ORANG TUO BIALAH TIADO RASO CINTO KATIKO TIBO HARI PASANDIANGAN AIR MATO JATUAH BADARAI TABAYANG KASIAH URANG NAN DI CINTO PASTI MANANGGUA.. Read »
  Arda   Writed by Admin
Mbulan, Mbulan Gedhe Sing Ono Langit Biru Tulung Padhangono Uripku Lintang, Lintang Luku, Sawange Awakku Wengi Iki Ora Biso Turu Angin Sumilakno Gek Enggal Singkirno Loro Sing Ono Awakku Iki Wis Meh Pirang Mongso N.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Koyo Wong Wuto Sing Ilang Tekane Mlakumu Ing Wengi Kuwi Opo Sing Kok Karepake Naliko Aku Ngerti Sliramu Cidro Janji Ngapusi Awakku Rasane Ati Iki Koyo Ra Percoyo Kowe Ngimpi Opo Rasane Kepingin Njerit Nangisi Tresna.. Read »
  Sri Ratu   Writed by Admin
Namanya ..a.aa Kalong Sukanya Nyolong Tidurnya Gelantungan Cari Makannya ... Malam.. Hidupnya Tak Beraturan Siang Kau Jadikan Malam .. Namanya ..a.aa Kalong Sukanya Nyolong Tidurnya Gelantungan Cari Makannya ... Mala.. Read »
  Tayub   Writed by Admin
Dahat Madyo Srimoho Prabu Pancolo.... Gung Kepingin..... Gung Kepingin Ngestu Podyo Rojo Putro... Kalamun Weruh Sliramu Batin Iki Anane Tansah Rengu Roso Tresno Kang Tak Endem Sarwo Mikir Ati Tan Biso Jenjem Koyo Rab.. Read »
  Maryanto   Writed by Admin
Jare Kurang Bagus Pasuryane Malah Gawe Ati Linglung Secawu Piiyo Pinilih Bebasan Ora Lunturke Tresnaku Jare Kurang Sugih Kadunyane Malah Gawe Ati Bingung Gandhes Sak Solah Bawane Alae Soyo Nambahi Setyaku Kecute M.. Read »
  Manthous Feat Sunyahni   Writed by Admin
Pamintaku Nimas Sido Asih Atut Truntut,tansah Reruntungan.. Ing Sarino Sawengine Datan Genggang Sak Rambut.. Lamun Adoh Caketing Ati Yen Cedak Tansah Mulat, Sido Asih Tuhu.. Pindho Mimin Lan Mintuno.. Yo Nimas Barenga.. Read »
  Waldjinah   Writed by Admin
Tak Lelo…lelo…lelo Ledung… Cep Menenga, Aja Pijer Nangis Anakku Sing Ayu Rupane Yen Nangis Ndak Ilang Ayune Tak Gadhang Bisa Urip Mulya Dadiyo Wanita Utama Ngluhurke Asmane Wong Tuwo Dadiyo Pendekaring Bangsa…... Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play