Manthous   Writed by Admin
Janjine Pripun, Kok Ngantos Setaun Kirang Langkungipun Kulo Sesuwun, Ndiko Inget Mring Sedayanipun Kabare Pripun, Serat Mboten Ngintun Sanak Kadang Ndusun Sedoyo Nggih Rukun Wancine Matun Poro Tani Utun Mbenjang Nop.. Read »
Lk: Manis Dik, Kowe Pancen Manis Tambah Manis, Yen Kowe Ora Lamis Yen Mesem Manise, Ngungkuli Madu Koyo Biso, Ngrontokake Jantungku Pr: Ganteng Mas, Sampeyan Pancen Ganteng Tambah Ganteng Mas, Yen Ora Seneng Mendem.. Read »
  Endah S   Writed by Admin
Ayo Kanca Ayo Kanca Ngayahi Karyaning Praja Kene Kene Gugur Gunung Tandhang Gawe Sayuk Sayuk Rukun Bebarengan Ro Kancane Lila Lan Legawa Kanggo Kamulyaning Negoro Siji Loro Telu Papat Maju Papat Papat Diulang Ulu.. Read »
  Jawa   Writed by Admin
Ibo Bungahku Yen Aku Dadi Mitramu Tindak Tandukmu Mung Tansah Nggodo Atiku Opo Karepmu Aku Mung Tansah Setuju Janji Sliramu Ora Gawe Gela Aku Lirikcampursarinan.blogspot.com Nanging Kepiye Sajak Sajake Sliramu Ngece M.. Read »
  Diah Probo Rini   Writed by Admin
Enake Jangan Asem Kecut Sambele Kemangi Mangane Bubar Nyambut Gawe Nadyan Lawuh Tempe Neng Sehat Awake Segere Ngombe Banyu Kendi Rokok Nglinting Dewe Nadyan Mung Manggon Ono Ndeso Nyatane Ayem Tentrem Kumpul Sak Kelu.. Read »
  Sonny Josz   Writed by Admin
Ireng Kulitku, Putih Kulitmu Rombeng Klambiku, Ko Toko Klambimu Pikiren Disik, Yen Seneng Aku Sing Luwih Apik, Ojo Kesusu * Aku Wong Deso, Sliramu Wong Kutho Aku Wong Miskin, Uripmu Terjamin Ojo Toh Mobil, Ojo Toh Mo.. Read »
  Deni Kristiani   Writed by Admin
Lha Iki, Sarunge Jagung Pancen Abot, Abote Kebacut Tresno Ora Nate Gelo, Ra Nate Kuciwo Yen Suloyo, Jo Lali Lho, Piye Janjine Lha Iki, Sarunge Jagung Pancen Nyoto, Abote Tan Do Diroso Watone Kelakon, Biso Guyub Rukun.. Read »
  Sony Jos   Writed by Admin
Dhik, Kowe Pancen Ayu Yen Kowe Ngguyu Nyenengke Atiku Lambene Sigar Jambe Yen Tak Sawang Tambah Ayune * Dhik Aku Naksir Kowe Apa Kowe Wis Ono Sing Nduwe Wis Ono Rong Minggu Tak Simpen Ono Njero Dodoku (Sumi-Sumi.. Read »
  Gino Wibowo   Writed by Admin
Wong Ayu Sing Tak Tresnani Rino Wengi Mung Tak Impi Impi Aku Ora Biso Lali Mung Sliramu Pepujaning Ati Nadyan Sepisan Ketemu Nanging Gedhene Roso Tresnaku Rino Wengi Tansah Nunggu Ngarep Arep Suk Kapan Balimu Slir.. Read »
  Jawa   Writed by Admin
Kanthi Nyebut Ing Asmaning Gusti Gusti Allah Ingkang Maha Mirah Maha Asih Sejatine Puja Lan PujiKu Among Allah Ingkang Ndarbeni Gustining Jagat Raya Ya Alam Sawegung Maha Welas Asih Cetha Kang Ngratoni Dinaning Agama.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play