Manthous   Writed by Admin
Janjine Pripun, Kok Ngantos Setaun Kirang Langkungipun Kulo Sesuwun, Ndiko Inget Mring Sedayanipun Kabare Pripun, Serat Mboten Ngintun Sanak Kadang Ndusun Sedoyo Nggih Rukun Wancine Matun Poro Tani Utun Mbenjang Nop.. Read »
  Manthous   Writed by Admin
Yen Kelingan Mring Sliramu, Adhuh Koyo Rinujid Atiku Yen Siang Tansah Katon Ngalelo Dalu Datan Biso Nendro Opo Sliramu Wis Lali Tenan Dhek Semono Nate Janji Nedyo Arep Urip Bebarengan Bungah Susah Dilakoni Nanging.. Read »
  Manthous   Writed by Admin
Laraning Loro Ora Koyo Wong Kang Nandhang Wuyung Mangan Ra Doyan Ra Jenak Dolan Neng Omah Bingung Mung Kudu Weruh Woting Ati Duh Kusumo Ayu Opo Ra Trenyuh Sawangen Iki Awakku Sing Kuru Klopo Mudho Leganono Ng.. Read »
  Manthous Dan Tris Warni   Writed by Admin
( Voc Wanita ) Nulodo Laku Utomo.... Tumapring Wong Tanah Jawi Wong Agung Ing Ngeksigondo Panembahan Senopati Kepati.. Amarsudi Sudaning Howo Lan... Nepsu Pinepsu Topo Broto Tanapi Ing Siyang Ratri Am.. Read »
  Manthous Feat Sunyahni   Writed by Admin
Pamintaku Nimas Sido Asih Atut Truntut,tansah Reruntungan.. Ing Sarino Sawengine Datan Genggang Sak Rambut.. Lamun Adoh Caketing Ati Yen Cedak Tansah Mulat, Sido Asih Tuhu.. Pindho Mimin Lan Mintuno.. Yo Nimas Barenga.. Read »
  Manthous   Writed by Admin
Anakku Sing Bagus Dhewe Besok Pinter Sekolahe Yen Wis Biso Nyambut Gawe Kudhu Mlaku Sak Mesthine Cup Menengo Ngger Anakku Ojo Pinter Nangis Wae Anakku Sing Bagus Dhewe Besok Pinter Sekolahe Cup Menengo Ngger Anakk.. Read »
  Manthous   Writed by Admin
Ojo Sok Gampang Janji Wong Manis Yen To Amung Lamis Becik Aluwung Prasojo Nimas Ora Agawe Cuwo Tansah Ngugemi Tresnamu Wingi Jebul Amung Lamis Koyo Ngenteni Thukuling Jamur Ing Mongso Ketigo Aku Iki Prasasat Lo.. Read »
  Manthous   Writed by Admin
Upama Sliramu Sekar Melati Aku Kumbang Nyidam Sari Upama Sliramu Margi Wong Manis Aku Kang Bakal Ngliwati Sineksen Lintange Luku Semono Janji Prasetianing Ati Tansah Kumantil Ning Netro Renoso Keroso Rasaning Driyo.. Read »
  Manthous   Writed by Admin
Permisi Mbah, Kulonuwun Nopo Ngriki Daleme Mbah Mangun? Sing Kondhang Dadhos Dukun Tetombo Mesthi Mantun Gadah Putri Namine Atun Kulo Mriki Mbah, Estu Bade Pados Jampi Jampi Wuyung Sanes Jampi Wudhun Pripun Mbah?.. Read »
  Manthous   Writed by Admin
Ee… Ibo Senenge Konco Tani Yen Nyawang Tandurane Nyambut Gawe Awak Sayah Seneng Atine Reff: Parine Lemu-lemu Polowijo Lan Uga Sak Wernane Katon Subur, Kabeh Tuwuh Kang Sarwo Kinandur Panyuwunku Tinebehno S.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play