Manthous Feat Sunyahni   Writed by Admin
Pamintaku Nimas Sido Asih Atut Truntut,tansah Reruntungan.. Ing Sarino Sawengine Datan Genggang Sak Rambut.. Lamun Adoh Caketing Ati Yen Cedak Tansah Mulat, Sido Asih Tuhu.. Pindho Mimin Lan Mintuno.. Yo Nimas Barenga.. Read »
  Manthous   Writed by Admin
Anakku Sing Bagus Dhewe Besok Pinter Sekolahe Yen Wis Biso Nyambut Gawe Kudhu Mlaku Sak Mesthine Cup Menengo Ngger Anakku Ojo Pinter Nangis Wae Anakku Sing Bagus Dhewe Besok Pinter Sekolahe Cup Menengo Ngger Anakk.. Read »
  Manthous   Writed by Admin
Ojo Sok Gampang Janji Wong Manis Yen To Amung Lamis Becik Aluwung Prasojo Nimas Ora Agawe Cuwo Tansah Ngugemi Tresnamu Wingi Jebul Amung Lamis Koyo Ngenteni Thukuling Jamur Ing Mongso Ketigo Aku Iki Prasasat Lo.. Read »
  Manthous   Writed by Admin
Upama Sliramu Sekar Melati Aku Kumbang Nyidam Sari Upama Sliramu Margi Wong Manis Aku Kang Bakal Ngliwati Sineksen Lintange Luku Semono Janji Prasetianing Ati Tansah Kumantil Ning Netro Renoso Keroso Rasaning Driyo.. Read »
  Manthous   Writed by Admin
Permisi Mbah, Kulonuwun Nopo Ngriki Daleme Mbah Mangun? Sing Kondhang Dadhos Dukun Tetombo Mesthi Mantun Gadah Putri Namine Atun Kulo Mriki Mbah, Estu Bade Pados Jampi Jampi Wuyung Sanes Jampi Wudhun Pripun Mbah?.. Read »
  Manthous   Writed by Admin
Ee… Ibo Senenge Konco Tani Yen Nyawang Tandurane Nyambut Gawe Awak Sayah Seneng Atine Reff: Parine Lemu-lemu Polowijo Lan Uga Sak Wernane Katon Subur, Kabeh Tuwuh Kang Sarwo Kinandur Panyuwunku Tinebehno S.. Read »
  Manthous   Writed by Admin
Sripat Sripit Lembehane Mrak Kesimping Gandhes Luwes Wiragane Anglamlami Sedhet Singset Besus Angadi Busono Dasar Ayu Maksih Kenyo Tan Kuciwo Dak Caketi Aduh Mesem Seret Madu Nora Sronto Tak Gandeng Malah Gumuy.. Read »
  Manthous   Writed by Admin
Eh Eh Eh.. Nginang Karo Ngilo Kothak Cilik Mas Nggo Wadah Mbako Aku Emoh-aku Emoh Yen Kowe Ngono Plonga-plongo Anggepmu Koyo Wong Bodo Dituthuk Nganggo Pipo Ledeng Isi Kapuk Mas Jenenge Klentheng Tiwas Methuk- Tiwas.. Read »
  Manthous   Writed by Admin
Mas.. Timun Diiris-iris Ojo Nglamun-ojo Ngelamun Ra Wis Uwis Kecipir - Kecipir Dipangan Luwak Yen Dipikir-dipikir Ngrusakake Awak [reff:] Mas.. Gethuk Opo-opo Telo Yen Ra Pethuk- Yen Ra Pethuk Ojo Gelo Mikul Suket, Y.. Read »
  Manthous   Writed by Admin
Ndak Pundi Mbak Ayu Bade Tindak Pundi? Kadingaren Tindak Wae Ora Numpak Taksi Dewean Opo Ora Wedi? Timbang Nganggur Kulo Gelem Ngancani Kleresan Mas Alias Kebetulan Blanjane Kathah Rada Kabotan Ha Yen Purun Engga.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play