Lirik lagu Manthous Wuyung ( Campursari )
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Laraning Loro Ora Koyo
Wong Kang Nandhang Wuyung
Mangan Ra Doyan
Ra Jenak Dolan
Neng Omah Bingung

Mung Kudu Weruh
Woting Ati
Duh Kusumo Ayu
Opo Ra Trenyuh
Sawangen Iki
Awakku Sing Kuru

Klopo Mudho
Leganono
Nggonku Nandhang Bronto
Witing Pari
Dimen Mari
Nggonku Loro Ati
Aduh Nyowo

Duh Duh Kusumo
Ora Kroso Opo Pancen Tego
Mbok Mbalung Janur
Paring Usodo Mring
Kang Nandhang Wuyung

Duh Duh Kesuma
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Wuyung ( Campursari ) Manthous, lirik lagu Manthous Wuyung ( Campursari ), lirik Wuyung ( Campursari ) Manthous, lirik Manthous Wuyung ( Campursari ), Kumpulan lirik lagu Manthous terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Manthous terlengkap, Download Lirik Lagu Wuyung ( Campursari ) Manthous, Chord dan Lirik Lagu Wuyung ( Campursari ) Manthous, Terjemahan Lirik Lagu Wuyung ( Campursari ) Manthous,Manthous Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Wuyung ( Campursari ), Profil Manthous dan Lagu Wuyung ( Campursari ), Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Wuyung ( Campursari ) ManthousWuyung ( Campursari )
  Manthous   Writed by Admin  787x     Wednesday, 16-03-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram