Lirik lagu Manthous Pripun
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Janjine Pripun, Kok Ngantos Setaun
Kirang Langkungipun
Kulo Sesuwun, Ndiko Inget Mring Sedayanipun

Kabare Pripun, Serat Mboten Ngintun Sanak Kadang Ndusun
Sedoyo Nggih Rukun
Wancine Matun Poro Tani Utun

Mbenjang Nopo Leh Wangsul, Sampun Ngantos Disusul
Makne Si Ponang Gundhul
Ulate Kok Njegadul, Pikire Modhal-madhul
Kono Mung Kendangan Dengkul

Nilarke Dusun, Kersane Kepripun
Soyo Tangeh Lamun
Lha Mbok Nggih Sampun
Wonten Dusun, Gesang Wontenipun

Ulate Kok Njegadul, Pikirane Modhal-madhul
Kono Mung Kendangan Dengkul

Nilarke Dusun, Kersane Kepripun
Soyo Tangeh Lamun
Lha Mbok Nggih Sampun
Wonten Dusun, Gesang Wontenipun
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Pripun Manthous, lirik lagu Manthous Pripun, lirik Pripun Manthous, lirik Manthous Pripun, Kumpulan lirik lagu Manthous terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Manthous terlengkap
  Manthous   Writed by Admin  161x     Monday, 08-08-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Jasa Pembuatan Website Profesional
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome