Lirik lagu Manthous Ojo Lamis
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ojo Sok Gampang
Janji Wong Manis
Yen To Amung Lamis
Becik Aluwung Prasojo Nimas
Ora Agawe Cuwo

Tansah Ngugemi
Tresnamu Wingi
Jebul Amung Lamis
Koyo Ngenteni Thukuling Jamur
Ing Mongso Ketigo

Aku Iki Prasasat
Loro Tan Antuk Jampi
Mbok Ojo Amung Lamis
Kang Uwis Dadine Banjur Didis

Akeh Tulodo Kang Demen Cidro
Uripe Rekoso
Milih Sawiji Ngendi Kang Suci
Tanggung Biso Mukti
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Ojo Lamis Manthous, lirik lagu Manthous Ojo Lamis, lirik Ojo Lamis Manthous, lirik Manthous Ojo Lamis, Kumpulan lirik lagu Manthous terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Manthous terlengkap
  Manthous   Writed by Admin  2813x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram