Lirik lagu Manthous Konco Tani
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ee… Ibo Senenge
Konco Tani Yen Nyawang Tandurane
Nyambut Gawe
Awak Sayah Seneng Atine

Reff:
Parine Lemu-lemu
Polowijo Lan Uga Sak Wernane
Katon Subur, Kabeh Tuwuh
Kang Sarwo Kinandur

Panyuwunku Tinebehno Saking Sambikolo
Sih Ing Gusti Mugi-mugi Lestari Widodo

Sayuk Rukun Rame-rame
Gotong-royong Kang Dadi Semboyane
Konco Tani Saka Guru Tumerap Negarane
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Konco Tani Manthous, lirik lagu Manthous Konco Tani, lirik Konco Tani Manthous, lirik Manthous Konco Tani, Kumpulan lirik lagu Manthous terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Manthous terlengkap, Download Lirik Lagu Konco Tani Manthous, Chord dan Lirik Lagu Konco Tani Manthous, Terjemahan Lirik Lagu Konco Tani Manthous,Manthous Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Konco Tani, Profil Manthous dan Lagu Konco Tani, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Konco Tani ManthousKonco Tani
  Manthous   Writed by Admin  6708x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram