Lirik lagu Manthous Rondo Kempling
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ndak Pundi Mbak Ayu
Bade Tindak Pundi?
Kadingaren Tindak Wae
Ora Numpak Taksi

Dewean Opo Ora Wedi?
Timbang Nganggur
Kulo Gelem Ngancani

Kleresan Mas Alias Kebetulan
Blanjane Kathah Rada Kabotan
Ha Yen Purun Enggal-enggal Ngrencangi
Tekan Omah Mangke Kulo Opahi

Ee… Tobil Wong Legan Golek Momongan
Niki Blonjo Nopo Mbakyu Bade Pindahan?

Ampun Gelo Mas
Sampean Ampun Kuciwo
Kulo Rondo Anyaran Ditinggal Lungo

Awan-awan Lungo Blonjo
Ning Pasar Pahing Wing-wing
Prawan Rondo Kanggoku Ora Patek Penting Wing-wing

Ning Semarang Mas..
Tuku Gelang Karo Anting-anting
Jo Sumelang Yo Ben Rondo
Dijamin Kempling..

Kempling Lho Mas

Muanteb Tenan
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Rondo Kempling Manthous, lirik lagu Manthous Rondo Kempling, lirik Rondo Kempling Manthous, lirik Manthous Rondo Kempling, Kumpulan lirik lagu Manthous terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Manthous terlengkap
  Manthous   Writed by Admin  297x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram