Lirik lagu Manthous Ngidam Sari
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Upama Sliramu Sekar Melati
Aku Kumbang Nyidam Sari
Upama Sliramu Margi Wong Manis
Aku Kang Bakal Ngliwati

Sineksen Lintange Luku Semono
Janji Prasetianing Ati
Tansah Kumantil Ning Netro Renoso
Keroso Rasaning Driyo

Midero Sak Jagad Royo
Kalingono Wukir Lan Samudro
Nora Ilang Memanise Aduh
Dadi Ati Selawase

Nalikane Iro Ing Dalu Atiku
Lamlamen Siro Wong Ayu
Nganti Mati Ora Bakal Lali
Lha Kae Lintange Mlaku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Ngidam Sari Manthous, lirik lagu Manthous Ngidam Sari, lirik Ngidam Sari Manthous, lirik Manthous Ngidam Sari, Kumpulan lirik lagu Manthous terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Manthous terlengkap, Download Lirik Lagu Ngidam Sari Manthous, Chord dan Lirik Lagu Ngidam Sari Manthous, Terjemahan Lirik Lagu Ngidam Sari Manthous,Manthous Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Ngidam Sari, Profil Manthous dan Lagu Ngidam Sari, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Ngidam Sari ManthousNgidam Sari
  Manthous   Writed by Admin  2042x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram