Lirik lagu Manthous Putro Nuswantoro
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Anakku Sing Bagus Dhewe
Besok Pinter Sekolahe
Yen Wis Biso Nyambut Gawe
Kudhu Mlaku Sak Mesthine

Cup Menengo Ngger Anakku
Ojo Pinter Nangis Wae

Anakku Sing Bagus Dhewe
Besok Pinter Sekolahe
Cup Menengo Ngger Anakku
Sing Tansah Tak Domo-domo
Dadiyo Satrio Tomo
Labuh Marang Nuso Bongso

Reff:
Enggal Menengo Anakku
Welaso Marang Ibumu
Didawuhi Kudu Nggugu
Biso Gawe Mareming Atiku

Adoh Dununge Bapakmu
Ngayahi Kewajiban Luhur
Yen Wis Rampung Mesti Kondur
Nuswantoro Subur Makmur
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Putro Nuswantoro Manthous, lirik lagu Manthous Putro Nuswantoro, lirik Putro Nuswantoro Manthous, lirik Manthous Putro Nuswantoro, Kumpulan lirik lagu Manthous terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Manthous terlengkap, Download Lirik Lagu Putro Nuswantoro Manthous, Chord dan Lirik Lagu Putro Nuswantoro Manthous, Terjemahan Lirik Lagu Putro Nuswantoro Manthous,Manthous Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Putro Nuswantoro, Profil Manthous dan Lagu Putro Nuswantoro, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Putro Nuswantoro ManthousPutro Nuswantoro
  Manthous   Writed by Admin  3609x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram