Lirik lagu Langgam & Campursari Ngalamuning Ati
Yen Tak Rasa,
Ra Kuwasa Rasa Jroning Ati
Tansah Kelingan Kembanging Netra
Nggodha Aku Rina Wengi
Pancen Nyata
Yen Si Rupa Ora Mitayani
Nanging Aku Wis Kebacut Tresna
Angel Nggonku Angoncati
Pamujiku
Mbok Bisa-a Katekan Setyamu
Katresnanku…..Ditimbangi……
Tresna Kang Satuhu
Kaya Ngapa,
Iba Bungah Rasa Jroning Ati
Katekan Setyaku Tanpa Aral
Begja Nggonku Urip Iki

Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Mp3 new pallapa tiket suargo Download disini, Download mp3 new pallapa jihan audy welas hang reng kene
Tags :
lirik lagu Ngalamuning Ati Langgam & Campursari, lirik lagu Langgam & Campursari Ngalamuning Ati, lirik Ngalamuning Ati Langgam & Campursari, lirik Langgam & Campursari Ngalamuning Ati, Kumpulan lirik lagu Langgam & Campursari terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam & Campursari terlengkap
  Langgam & Campursari   Writed by Admin  81x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram