Lirik lagu Langgam & Campursari Ali-ali
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ngagemo Ali-aliku Pamprihe
Ojo Lali Marang Aku
Nadyan Kulo Mboten Melu, Mbesuke
Ngelingono Lelabetku
Lamun Embane Saloko, Emane
Mung Tansah Ndamel Cuwo
Niki Embane Kencono Pamrihe
Tansah Manggiho Raharjo
Yen Nganti Ilang Mripate
Jarene Nemahi Rubedo
Yen Nganti Di Nggo Wong Seje, Mbesuke
Wis Mongso Bodo,a
Pilihanku Mripat Biru, Pamprihe
Mrih Sulistyo Ingkang Warni
Yen Takon Isi Atiku Mbesuke
Mirsanono Ali-ali
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Ali-ali Langgam & Campursari, lirik lagu Langgam & Campursari Ali-ali, lirik Ali-ali Langgam & Campursari, lirik Langgam & Campursari Ali-ali, Kumpulan lirik lagu Langgam & Campursari terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam & Campursari terlengkap
  Langgam & Campursari   Writed by Admin  1718x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram