Lina   Writed by Admin
Neng Ngendi Nggonku Ngoleki Bot Abote Kepingin Ketemu Nadyan Adoh Tak Parani Mung Nuruti Karepe Ati Bareng Saiki Ketemu Kowe Tego Ninggalake Aku Koyo Sinendal Atiku Luh Tumetes Nelesi Pipiku Yen Pancene Ora Tresno.. Read »
  Ulfi Vanira   Writed by Admin
Nangapa Nasib Cinta Selalu Berakhir Lara Sing Kula Alami Selalu Nyakiti Ati Kula Wis Blajar Sayang Berkorban Nggo Sampean Nanging Cintane Mungkir Teka Sekedar Mampir Reff: Wong Sing Tulus Nyayangi Malah Ditingga.. Read »
Banget Ora Ngiro Nelongso Atiku Sak Rawuhe Kang Adoh Papane Pancen Dipisahke Dene Penggawene Kang Tan Sarju Mung Tansah Antu-antu Memanismu Kang Nyoto Dadi Atiku Jo Kuwatir Nora Kendat Nggonku Tansah Mikir O.. Read »
  Nn   Writed by Admin
Cunduk Mentul Kang Rinenggo Sak Pucuking Rikmo Slendang Kuning Kang Sumampir Ono Ing Pundake Ora Olo Nanging Malah Soyo Angleledo Bebasane Lir Cinondro Pindo Widodari Ayune Tan Nguciwani Ayu Nimas Putri Sukowati.. Read »
  Manthous   Writed by Admin
Janjine Pripun, Kok Ngantos Setaun Kirang Langkungipun Kulo Sesuwun, Ndiko Inget Mring Sedayanipun Kabare Pripun, Serat Mboten Ngintun Sanak Kadang Ndusun Sedoyo Nggih Rukun Wancine Matun Poro Tani Utun Mbenjang Nop.. Read »
Lk: Manis Dik, Kowe Pancen Manis Tambah Manis, Yen Kowe Ora Lamis Yen Mesem Manise, Ngungkuli Madu Koyo Biso, Ngrontokake Jantungku Pr: Ganteng Mas, Sampeyan Pancen Ganteng Tambah Ganteng Mas, Yen Ora Seneng Mendem.. Read »
  Endah S   Writed by Admin
Ayo Kanca Ayo Kanca Ngayahi Karyaning Praja Kene Kene Gugur Gunung Tandhang Gawe Sayuk Sayuk Rukun Bebarengan Ro Kancane Lila Lan Legawa Kanggo Kamulyaning Negoro Siji Loro Telu Papat Maju Papat Papat Diulang Ulu.. Read »
  Jawa   Writed by Admin
Ibo Bungahku Yen Aku Dadi Mitramu Tindak Tandukmu Mung Tansah Nggodo Atiku Opo Karepmu Aku Mung Tansah Setuju Janji Sliramu Ora Gawe Gela Aku Lirikcampursarinan.blogspot.com Nanging Kepiye Sajak Sajake Sliramu Ngece M.. Read »
  Diah Probo Rini   Writed by Admin
Enake Jangan Asem Kecut Sambele Kemangi Mangane Bubar Nyambut Gawe Nadyan Lawuh Tempe Neng Sehat Awake Segere Ngombe Banyu Kendi Rokok Nglinting Dewe Nadyan Mung Manggon Ono Ndeso Nyatane Ayem Tentrem Kumpul Sak Kelu.. Read »
  Sonny Josz   Writed by Admin
Ireng Kulitku, Putih Kulitmu Rombeng Klambiku, Ko Toko Klambimu Pikiren Disik, Yen Seneng Aku Sing Luwih Apik, Ojo Kesusu * Aku Wong Deso, Sliramu Wong Kutho Aku Wong Miskin, Uripmu Terjamin Ojo Toh Mobil, Ojo Toh Mo.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play