Yunita   Writed by Admin
Wayah Wengi Udan Grimis Ra Uwis-uwis Banyu Kang Tumetes Dadi Saksi Nggonku Nangis Wong Sing Tak Tresnani Tego Ninggalake Aku Suwung Jeroning Uripku Yen Ora Ono Sliramu Sumilire Angin Tansah Ndudut Kalbu Roso Kang Tak E.. Read »
  Didi Kempot Feat Dory   Writed by Admin
Sepine Wengi Iki Neng Kene Aku Ngenteni Kesuwen Suwene Wis Pirang Sasi Ning Nickerie Kowe Ra Bali Opo Aku Salah Nalika Urip Sak Omah Rembulan Sing Ngilo Ono Segoro Padangono Ati Kulo Pujaan Hatiku Ra Teko Teko Ne.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Aduh Romo Ibu, Ngapuranen Aku Yen Ono Salah Lan Luputku.. Tak Rumangsani, Aku Nduweni Dosa Nganti Saiki, Isih Kroso Ning Dodo.. Rino Wengi, Ra Lali Tansah Ndedonga Memuji Marang, Kang Kuoso Mugi Enggal Entuk, Paring P.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Sudah Terlanjur Hancur Remuk Yang Ada Di Hati Apa Ini Yang Namanya Korban Janji Sudah Hancur Aku Harus Bagaimana Lewat Mana Agar Bertemu Denganmu Sudah Terlanjur Hancur Cintaku Tersesat Suka Sama Kamu Keburu Aku Memili.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Wis Kebacut Ambyar Remuk Sing Ning Ati Opo Ngene Iki Sing Jenenge Korban Janji Wis Ambyar Aku Kudu Kepiye Metu Ngendi Supoyo Ketemu Kowe Wis Kebacut Ambyar Tresnaku Kesasar Seneng Karo Kowe Selak Nggonku Milih Pacar W.. Read »
  Mega Wati   Writed by Admin
Esuk Awan Ning Omah Wis Ora Krasan Keluyuran Anggoleki Seng Tak Sayang Mubeng Mubeng Mider Anggonku Mideri Ora Kroso Esuk Awan Nganti Bengi Eman Eman Yen Nganti Liyo Kang Nyayang Kleyang Kleyang Tak Sawang Mencok.. Read »
  Langgam & Campursari   Writed by Admin
Bang-bang Wus Rahina, Bang-bang Wus Rahina, Srengengene Muncul, Muncul, Muncul, Sunar Sumamburat, Bang-bang Wus Rahina, Bang-bang Wus Rahina, Srengengene Muncul, Muncul, Muncul, Sunar Sumamburat. Cit-cit Cuwit-cuwit,.. Read »
  Langgam & Campursari   Writed by Admin
Ting Anting Mbang Cempaka Tanda Mata Saka Seliramu Ting Anting Tandha Tresna Lahir Batin Sineksen Lintange Luku Ling Eling Dhek Semana Rembulane Ketutupan Mega Gawe Kekesing Ati Nganti-anti Tekane Si Jantung Hati Anti.. Read »
  Langgam & Campursari   Writed by Admin
Kepranan Jroning Atiku Nalikane Pisanan Ketemu Dasar Prio Kang Sembodo(wanito Sulistyo) Wicaksono Lan Lego Ing Karya Kepranan Solah Bawamu Nyoto Lantip Wasising Wicoro Wirogo Sarto Wiroko Nyoto Ndiko Prio Kang Sembodo(k.. Read »
  Langgam & Campursari   Writed by Admin
Ngagemo Ali-aliku Pamprihe Ojo Lali Marang Aku Nadyan Kulo Mboten Melu, Mbesuke Ngelingono Lelabetku Lamun Embane Saloko, Emane Mung Tansah Ndamel Cuwo Niki Embane Kencono Pamrihe Tansah Manggiho Raharjo Yen Nganti Il.. Read »
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play