Manthous Feat Sunyahni   Writed by Admin
Pamintaku Nimas Sido Asih Atut Truntut,tansah Reruntungan.. Ing Sarino Sawengine Datan Genggang Sak Rambut.. Lamun Adoh Caketing Ati Yen Cedak Tansah Mulat, Sido Asih Tuhu.. Pindho Mimin Lan Mintuno.. Yo Nimas Barenga.. Read »
  Waldjinah   Writed by Admin
Tak Lelo…lelo…lelo Ledung… Cep Menenga, Aja Pijer Nangis Anakku Sing Ayu Rupane Yen Nangis Ndak Ilang Ayune Tak Gadhang Bisa Urip Mulya Dadiyo Wanita Utama Ngluhurke Asmane Wong Tuwo Dadiyo Pendekaring Bangsa…... Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Mak Bedunduk Mak Pethungul Virus Corona Nengngopo Kowe Njedhul (mak Bedunduk) (mak Pethungul) Ojo Cedhak-cedhak Awas Ojo Podho Ngumpul Reff : (jaga Jarak, Cuci Tangan) (pakai Masker) Ojo Lali Nyenyuwuno Sing B.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Roso Rasaning Kangenku Mung Sliramu Memanik Ing Atiku Prasetiaku Tresno Temuko Patiku Cintaku Hanyalah Untukmu Roso Rasaning Tresnoku Ora Ngiro Jebol Lamis Sliramu Saben Dino Ngelarani Batinku Lungomo Tanpo Pamit Nin.. Read »
  Arda   Writed by Admin
Mak Bapak, Aku Ora Biso Mulih Bodo Iki Atiku Sedih Mak Bapak, Aku Ora Teko Neng Kene Aku Isih Kerjo Mung Donga Lan Pujimu Sing Tak Suwun Jroning Uripku Mak Bapak, Uwis Ojo Nangis Woconen Layang Sing Tak Tulis Mak.. Read »
  Anisa Salma   Writed by Admin
Howo Adem Eng Wayah Wengi Rembulan Seng Dadi Saksi Nyimpen Janji Marang Wong Seng Tak Tresnoni Koyo Ombak Neng Segoro Kebacut Nandang Tresno Montang Manting Bingung Seng Tak Roso Eluh Seng Tumetes Kesiram Banyune.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Angin Sore Sumilir Ing Gajah Mungkur Ngawe Awe Tresnane Wong Sing Wis Luntur Seribu Janji Terlanjur Ku Jatuh Hati Kecewa Aku Kau Khianati Ora Nyono Ora Ngiro Ora Ngimpi Ra Percoyo Ra Ngerti Ra Ngene Iki Birunya Cinta.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Ibu.. Wis Kepenak Panggonmu Pancen Wis Pastine Tak Ikhlaske Nggonmu Ninggal Aku.. Ibu.. Ora Kendat Nggonaku Aku Ra Lali Waktu Terus Yen Isih Ono Nyawaku.. Tak Eling Tresno Lan Ngendikamu Sing Nggawe Tentrem Batinku.... Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Mung Kowe Sing Biso Nambani Aku Nalikane Ketulo Tulo Uripku Koyo Layangan Sing Rantas Taline Montang Manting Kapusan Kembange Lambe Mung Kowe Sing Ikhlas Nulungi Aku Nambani Loro Tresnoku Sewu Tatu Perihe Mung Kari Cr.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Senajan Kowe Ngilang, Ra Biso Tak Sawang Nanging Neng Ati Tansah Kelingan Manise Janji - Janjimu Kuwi Nglarani Ati Senajan Aku Lara, Ning Isih Kuat Nyonggo TATU Sing Ono Ndodo Perih Rasane Yen Eling Kowe Angel Tamban.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play