Lirik lagu Demy Ono Hang Nyanding
Sing Perduli
Masiyo Panas Lan Udan
Tetep Sun Niati
Yoro Dawane Dalan

Mung Kanggo
Nggoleti Sijine Aran
Pingine Ati Biso Tah Sesandingan

Ambi Riko Lare
Hang Dadi Kudangan
Eman…………

Mandaneo Ono
Dalan Ketemune
Ambi Riko Hang
Seng Ono Kabare

Opo Tah
Magih Podo Bengene
Rupo Ayu Wangi
Kembang Gandane

Kalingono Uwis Ilang Saikine
Eman………

Koyo Nono Biso Disanding
Koyo Koyo Ati Sun Muring
Kadung Gediki Kelendi Maning
Kembang Wis Ilang Ono Hang Nyanding
Sing Kiroo Balik Maning
Tags :
lirik lagu Ono Hang Nyanding Demy, lirik lagu Demy Ono Hang Nyanding, lirik Ono Hang Nyanding Demy, lirik Demy Ono Hang Nyanding, Kumpulan lirik lagu Demy terlengkap, Kumpulan lirik lagu Banyuwangi terlengkap, Kumpulan lirik lagu Banyuwangi Demy terlengkap
  Demy   Writed by Admin  32x     Monday, 08-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram