Lirik lagu Demy Loro Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kadung Mung Riko Pengen Ngelarani
Atinisun Tapi Ojo Coro Gediki
Sing Pisan Pendo Sun Diloro Ati
Mung Cukup Semene Byaen
Isun Sing Ngarep Maning

Maneng Maneng Isun
Maneng Maneng Diloro Ati
Maneng Maneng Isun
Maneng Maneng Diloro Ati

Sun Yakin Liyo Dino
Sun Oleh Ganti Hang Lebih Sempurno

Maneng Maneng Isun
Maneng Maneng Diloro Ati
Mameng Maneng Isun
Maneng Maneng Diloro Ati

Kadung Mung Riko Pengen Ngelarani
Atinisun Tapi Ojo Coro Gediki
Sing Pisan Pendo Sun Diloro Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Loro Ati Demy, lirik lagu Demy Loro Ati, lirik Loro Ati Demy, lirik Demy Loro Ati, Kumpulan lirik lagu Demy terlengkap, Kumpulan lirik lagu Banyuwangi terlengkap, Kumpulan lirik lagu Banyuwangi Demy terlengkap, Download Lirik Lagu Loro Ati Demy, Chord dan Lirik Lagu Loro Ati Demy, Terjemahan Lirik Lagu Loro Ati Demy,Demy Banyuwangi - Lirik Lagu Loro Ati, Profil Demy dan Lagu Loro Ati, Genre Banyuwangi - Lirik Lagu Loro Ati DemyLoro Ati
  Demy   Writed by Admin  4896x     Thursday, 25-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram