Lirik lagu Sule Langlayangan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Itu Langlayangan Nu Pegat Kapakan
Di Langit Lenglang Ngaboleang
Asih Nu Munggaran Naha Teu Kapakan
Diri Ngalayeung Teu Aya Pamundangan

Naha Asihna Bet Sirna
Deudeuhna Lumpat Kamana (kamana)
Naha Cintana Bet Lila
Kapakan Duka Teuing Kamana (kapakan-kapakan, Kamana)

Salira Ayeuna Ayana Di Mana
Akang Leungiteun Salira
Salira Ayeuna Ayana Di Mana
Ku Teu Sangka Salira Midua Cinta

Itu Langlayangan Nu Pegat Kapakan
Di Langit Lenglang Ngaboleang
Asih Nu Munggaran Naha Teu Kapakan
Diri Ngalayeung Teu Aya Pamundangan

Naha Asihna Bet Sirna
Deudeuhna Lumpat Kamana (kamana)
Naha Cintana Bet Lila
Kapakan Duka Teuing Kamana (kapakan-kapakan, Kamana)

Salira Ayeuna Ayana Di Mana
Akang Leungiteun Salira
Salira Ayeuna Ayana Di Mana
Ku Teu Sangka Salira Midua Cinta

Salira Ayeuna Ayana Di Mana
Akang Leungiteun Salira
Salira Ayeuna Ayana Dimana
Ku Teu Sangka Salira Midua Cinta

Salira Ayeuna Ayana Di Mana
Akang Leungiteun Salira
Salira Ayeuna Ayana Di Mana
Ku Teu Sangka Salira Midua Cinta

Salira Ayeuna Ayana Di Mana
Akang Leungiteun Salira
Salira Ayeuna Ayana Di Mana
Ku Teu Sangka Salira Midua Cinta
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Langlayangan Sule, lirik lagu Sule Langlayangan, lirik Langlayangan Sule, lirik Sule Langlayangan, Kumpulan lirik lagu Sule terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Sule terlengkap
  Sule   Writed by Admin  2123x     Monday, 04-04-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram