Lirik lagu Demy Nggudo Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
(*)
Kepingine Son Lali
Nong Lare Hang Son Welasi
Hang Hawene Ngeloro Ati
Tambah Nyekso Baten Iki
Lawas Son Nunggoni
Wojod Welas Hang Son Anteni
Tibane Seprono Seprene Ison Disulayani

Reff :
Kadong Enget Nyekso Ati
Kangelan Son Yoro Ngilangi
Rupane Yo Hang Nyerimpungi
Nggudo Ati Son Iki

Urutan :
Back To (*) ... Reff : ... 2 X ...
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Nggudo Ati Demy, lirik lagu Demy Nggudo Ati, lirik Nggudo Ati Demy, lirik Demy Nggudo Ati, Kumpulan lirik lagu Demy terlengkap, Kumpulan lirik lagu Banyuwangi terlengkap, Kumpulan lirik lagu Banyuwangi Demy terlengkap
  Demy   Writed by Admin  395x     Monday, 08-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram