Lirik lagu Demy Kembang Pungkasan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sing Keroso Wis Keliwat Setaun
Riko Menyang Ninggalno Isun
Opo Tah Magih, Ono Roso Demen
Opo Tah Magih, Ono Roso Kangen
Nong Punjere Ati

Yo Mung Kembang Hang Riko Elungno
Enget Bengen Moro Pamit Menyang
Isun Sing Ngiro, Kari Sing Keroso
Kembang Teko Riko Nyatane Mung Tondo
Tibane Tondo Sun Kelangan

Janjine Bengen Riko Pamit Mung Sedelo
Nyatane Kari Nono Teko
Masiyo Mung Wekas Nong Silir Silire Angin
Nawi Biso Gawe Sun Lego
Yo Mung Kembang Hang Riko Elungno
Enget Bengen Moro Pamit Menyang
Isun Sing Ngiro Kari Sing Keroso
Kembang Teko Riko Nyatane Mung Tondo
Tibane Tondo Sun Kelangan

Janjine Bengen Riko Pamit Mung Sedelo
Nyatane Kari Nono Teko
Masiyo Mung Wekas Nong Silir Silire Angin
Nawi Biso Gawe Sun Lego

Janjine Bengen Riko Pamit Mung Sedelo
Nyatane Kari Nono Teko
Masiyo Mung Wekas Nong Silir Silire Angin
Nawi Biso Gawe Sun Lego

Kembang Pungkasan Dadi Tondo Sun Kelangan
Kembang Pungkasan Kenangan Sing Biso Ilang
Kembang Pungkasan Dadi Tondo Sun Kelangan
Kembang Pungkasan Kenangan Sing Biso Ilang
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Kembang Pungkasan Demy, lirik lagu Demy Kembang Pungkasan, lirik Kembang Pungkasan Demy, lirik Demy Kembang Pungkasan, Kumpulan lirik lagu Demy terlengkap, Kumpulan lirik lagu Banyuwangi terlengkap, Kumpulan lirik lagu Banyuwangi Demy terlengkap
  Demy   Writed by Admin  1532x     Thursday, 25-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram