Lirik lagu Aldi Embrian Joko Tingkir Ngombe Dawet
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Joko Tingkir Ngombe Dawet
Jo Dipikir, Marai Mumet
Ngopek Jamur Nggone Mbah Wage
Pantang Mundur, Terus Nyambut Gawe
Pantang Mundur, Terus Nyambut Gawe

Ning Purwokerto Tuku Ketan
Iki Crito Anak Rantauan
Lombok Rawit, Pedes Tenan
Golek Duit Kanggo Masa Depan
Golek Duit Kanggo Masa Depan

Rokok Klobot Ning Ngisor Wit Mlinjo
Paling Abot Ninggal Anak-bojo
Tuku Donat Ning Kalimantan
Tetep S'mangat Kanggo Masa Depan
Tetep S'mangat Kanggo Masa Depan

Godong Kenikir, Godong Koro
Jo Dipikir Aku Arep Ngeliyo
Mangan Jamur, Mangan Koro
Aku Jujur, Kowe Ra Percoyo
Aku Jujur, Kowe Ra Percoyo (hok A, Hok E)

Joko Tingkir Ngombe Dawet
Jo Dipikir, Marai Mumet
Ngopek Jamur Nggone Mbah Wage
Pantang Mundur, Terus Nyambut Gawe
Pantang Mundur, Terus Nyambut Gawe

Hu-uh-uh-uh

Ning Probolinggo Golek Jahe
Niat Lungo, Arep Nyambut Gawe
Ning Sidoarjo Golek Waluh
Aku Kerjo, Kowe Malah S'lingkuh
Aku Kerjo, Kowe Malah S'lingkuh

Meriang, Ngombe Wedang Jahe
Serba Salah Dadi TKW
Iwak Betik, Iwak Lele
Obah Titik, Ra Enek Benere
Obah Titik, Ra Enek Benere

Joko Tingkir Ngombe Dawet
Jo Dipikir, Marai Mumet
Ngopek Jamur Nggone Mbah Wage
Pantang Mundur, Terus Nyambut Gawe
Pantang Mundur, Terus Nyambut Gawe

Joko Tingkir Ngombe Dawet
Jo Dipikir, Marai Mumet
Ngopek Jamur Nggone Mbah Wage
Pantang Mundur, Terus Nyambut Gawe
Pantang Mundur, Terus Nyambut Gawe

Pantang Mundur, Terus Nyambut Gawe
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Joko Tingkir Ngombe Dawet Aldi Embrian, lirik lagu Aldi Embrian Joko Tingkir Ngombe Dawet, lirik Joko Tingkir Ngombe Dawet Aldi Embrian, lirik Aldi Embrian Joko Tingkir Ngombe Dawet, Kumpulan lirik lagu Aldi Embrian terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Aldi Embrian terlengkap
  Aldi Embrian   Writed by Admin  1429x     Tuesday, 10-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram