Lirik lagu Demy Ngeloro Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Bengen Jare Omong Riko
Welas Lan Sayang Nong Ison
Yo Seng Arep Lontor Sampek Mati
Tapi Omonge Riko
Seng Keneng Dipercoyo
Malah Ngeloro Ati Nembos Reng Dodo

(*)
Yo Mong Mergo
Riko Weroh Wong Lanang
Hang Lebeh Ganteng
Riko Ganti Welas
Son Seng Direken
Wes Seng Ono Artine
Welas Hang Ison Gowo
Mergo Riko Wes Ganti Wong Lanang Liyo

Reff :
Bangor Son Orep Dewekan
Timbang Diloro Ati
Ati Niki Rasane Koyo Dipatri
Bengen Janjine Omong Riko
Seng Arep Nulayani
Tapi Apuwo Saiki Ngeloro Ati
Kurang Paran Dane
Awak Ison Iki
Sampek Riko Tego Ngeloro Ati

Bangor Son Orep Dewekan
Timbang Diloro Ati
Ati Niki Rasane Koyo Dipatri
Bengen Janjine Omong Riko
Seng Arep Nulayani
Tapi Apuwo Saiki Ngeloro Ati
Kurang Paran Dane
Awak Ison Iki
Sampek Riko Tego Ngeloro Ati

Urutan :
Back To (*) ... Reff : ...
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Ngeloro Ati Demy, lirik lagu Demy Ngeloro Ati, lirik Ngeloro Ati Demy, lirik Demy Ngeloro Ati, Kumpulan lirik lagu Demy terlengkap, Kumpulan lirik lagu Banyuwangi terlengkap, Kumpulan lirik lagu Banyuwangi Demy terlengkap
  Demy   Writed by Admin  367x     Monday, 08-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram