Lirik lagu Demy Sun Akoni
Hang Isun Engeti, Waktu Magih Demenan
Susah Seneng Disonggo, Bebarengan
Hang Isun Karepi, Yo Mung Sesandhingan
Saikine Mung Kari Angenan..
Lilo Ati Sun Sing Lilo,
Nompo Roso Hang Kari Loro,

Jujur Sun Akoni Ati Nisun Sing Lilo,
Jujur Sun Akoni, Welas Iki Yo Mung Kanggo Riko..
Keliwat Angen Hang Nyikso,
Noring Dodo.., Lorone Loro..

Hang Isun Engeti, Waktu Magih Demenan
Susah Seneng Disonggo, Bebarengan
Hang Isun Karepi, Yo Mung Sesandhingan
Saikine Mung Kari Angenan..
Lilo Ati Sun Sing Lilo,
Nompo Roso Hang Kari Loro,

Reff :
Jujur Sun Akoni Ati Nisun Sing Lilo,
Jujur Sun Akoni, Welas Iki Yo Mung Kanggo Riko..
Keliwat Angen Hang Nyikso,
Noring Dodo.., Lorone Loro..

Hang Isun Engeti, Waktu Magih Demenan
Susah Seneng Disonggo, Bebarengan
Hang Isun Karepi, Yo Mung Sesandhingan
Saikine Mung Kari Angenan..
Lilo Ati Sun Sing Lilo,
Nompo Roso Hang Kari Loro,

Reff :
Jujur Sun Akoni Ati Nisun Sing Lilo,
Jujur Sun Akoni, Welas Iki Yo Mung Kanggo Riko..
Keliwat Angen Hang Nyikso,
Noring Dodo.., Lorone Loro..

Jujur Sun Akoni Ati Nisun Sing Lilo,
Jujur Sun Akoni, Welas Iki Yo Mung Kanggo Riko..
Keliwat Angen Hang Nyikso,
Noring Dodo.., Lorone Loro..
Tags :
lirik lagu Sun Akoni Demy, lirik lagu Demy Sun Akoni, lirik Sun Akoni Demy, lirik Demy Sun Akoni, Kumpulan lirik lagu Demy terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Demy terlengkap
  Demy   Writed by Admin  37x     Monday, 08-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram