Lirik lagu Langgam & Campursari Kepranan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kepranan Jroning Atiku
Nalikane Pisanan Ketemu
Dasar Prio Kang Sembodo(wanito Sulistyo)
Wicaksono Lan Lego Ing Karya Kepranan Solah Bawamu
Nyoto Lantip Wasising Wicoro
Wirogo Sarto Wiroko
Nyoto Ndiko Prio Kang Sembodo(kenyo Kang Sulistyo)
Jroning Batin Tuwuh Roso Tresno
Kang Soyo Ngremboko
Rino Kelawan Wengi
Tresnamu Tak Anti Anti
Wong Bagus(ayu) Tak Impi Impi
Soko Sorote Nitramu
Yen Ra Selak Sak Jroning Batinmu
Ora Luput Anggrahitaku
Ono Tresno Sak Jroning Atiku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Kepranan Langgam & Campursari, lirik lagu Langgam & Campursari Kepranan, lirik Kepranan Langgam & Campursari, lirik Langgam & Campursari Kepranan, Kumpulan lirik lagu Langgam & Campursari terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam & Campursari terlengkap
  Langgam & Campursari   Writed by Admin  6831x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram