Lirik lagu Happy Asmara Apik
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Gudone angin wengi iki
Ademe ngekep rogo iki
Kabeh mergo masalah ati
Opo ono seng rung mari

Karepku wes iso podo ngerteni
Bedo ati wes bedo arti
Aku kowe, ojo podo nyalahke
Wes garise urip dewe dewe

Podo legowone
Dibuang gengsine

Wes podo gedene
Podo dewasane
Njur ayo dipikirke ben podo apike
Ra perlu dijelaske kowe wes ngerti dewe
Alasanku ninggalke

Wes podo gedene
Podo dewasane
Bubaran yo bubaran
Ojo nganti tukaran

Awak dewe kenal apik
Tau dadi apik
Pisahe apik apik

Rasah tukaran
Rasah golek pembelaan
Saling memaafkan

Awak dewe kenal apik
Pisahe yo apik apik
Haa ha haa haa aaa

Karepku wes iso podo ngerteni
Bedo ati wes bedo arti
Aku kowe, ojo podo nyalahke
Wes garise urip dewe dewe

Podo legowone
Huuoooo
Dibuang gengsine

Wes podo gedene
Podo dewasane
Njur ayo dipikirke ben podo apike
Ra perlu dijelaske kowe wes ngerti dewe
Alasanku ninggalke

Wes podo gedene
Podo dewasane
Bubaran yo bubaran
Ojo nganti tukaran

Awakdewe kenal apik
Tau dadi apik
Pisahe apik apik

Awak dewe kenal apik
Tau dadi apik
Pisahe apik apik
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Apik Happy Asmara, lirik lagu Happy Asmara Apik , lirik Apik Happy Asmara, lirik Happy Asmara Apik , Kumpulan lirik lagu Happy Asmara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Happy Asmara terlengkap, Download Lirik Lagu Apik Happy Asmara, Chord dan Lirik Lagu Apik Happy Asmara, Terjemahan Lirik Lagu Apik Happy Asmara,Happy Asmara Dangdut - Lirik Lagu Apik , Profil Happy Asmara dan Lagu Apik , Genre Dangdut - Lirik Lagu Apik Happy AsmaraApik
  Happy Asmara   Writed by Admin  410x     Monday, 20-11-2023
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram