Happy Asmara   Writed by Admin
Mungkin Ono Ati Liyo Sing Lagi Tok Jogo Nganti Lali Karo Aku Sing Neng Ngarep Moto Ati Rasane Loro Aku Trimo Aku Pengen Pamit Lungo Mungkin Wis Ra Ono Roso Tresnamu Nggo Aku Opo Malah Sandiworo Kowe Ngapusi Aku Ga.. Read »
Luwih Becik Loro Untu Daripada Sirahe Ngelu Sakit Cinta, Sakit Rindu Yen Bengi Ra Biso Turu Yen Awan Ra Doyan Mangan Amargo Tansah Kelingan Betul Kowe Bener Kandamu, Cah Ayu Ora Liyo Mung Sliramu Rino Wengi Dadi I.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Senajan Kowe Ngilang Ra Biso Tak Sawang Nanging Ning Ati Tansah Kelingan Manise Janji-janjimu Kuwi Nglarani Ati Senajan Aku Loro Ning Seh Kuat Nyonggo Tatu Sing Ono Dodo Perih Rasane, Yen Eling Kowe, Angel Tambane.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Salam Balik Kanggo Kowe Sing Tau Ning Ati Piye Kabarmu Saiki Opo Isih Kelingan Kowe Ngelarani Kadung Jeru Diriku Mencintai Dirimu Sepenuh Hati Sepenuh Cinta Tapi Mengapa Kau Pergi Raiso Nompo Anane Nompo Kahananku.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Jika Teringat Tentang Dikau Jauh Di Mata Dekat Di Hati Sempat Terpikir Tuk Kembali Walau Beda Akan Kujalani Tak Ada Niat Untuk Selamanya Pergi Jika Teringat Tentang Dikau Jauh Di Mata Dekat Di Hati Apakah Sama Yang K.. Read »
  Denny Caknan, Happy Asmara   Writed by Admin
Wes Tak Pupuk Winihe Katresnanku, Kanggo Awakmu Dungoku Tuku Lemu Urip Ayem Kanggo Senengmu Aku Percoyo Winih Tresnamu, Nandes Mancep Ing Atiku Opo Kurang Leh Ku Ngerteni Karepmu Aku Yo Wis Ora Nglirik Liyane Nek Kange.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Tak Eleng - Eleng Mbiyen Tau Ngomong Opo Arep Ngancani Aku Tekan Pungkase Umurku Nanging Saikine Kowe Ninggal Janjine Ibarat Banyu Mili Wes Tekan Segoro Cubo Dadi Aku Kuat Po Atimu Mesti Kowe Sambat Ora Kuat A.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Mas, Sing Perlu Kowe Ngerti Aku Iki Sayang Karo Awakmu Tenanan Masio Aku Ra Tau Mok Ngeregane Masio Kurangku Iki Nggak Iso Nyukupi Keluwihanmu Sing Perlu Kowe Catet Aku Bakal Selalu Enek Ngge Awakmu Opo Koyo Ngene Abo.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Cidro Atiku Goro-goro Esemmu Kae Ketemu Karo Sliramu Snajan Sliramu Wes Karo Tunanganmu Ora Mundur Mencintai Kamu Walau Aku Dikatain Wanita Tak Tahu Diri Tetap Gas Belok Kiri, Gancang Sambil Sembunyi Maling Kingkong.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Kowe Mbelok Ngiwo Nengen Tanpo Nguwasne Mburi Tak Tabrak Kowe Loro Iki Salahe Sopo Yen Kowe Wes Ra Tresno Ngomong Ojo Trus Lungo Awas Nemoni Apes Lemah Teles Gusti Sing Bakal Mbales Jujur Ati Iki Loro Durung Biso Nompo.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play