Happy Asmara   Writed by Admin
Cobo Sawangen Langit Wengi Iki Kemerlip Lintang Nambahi Kangene Ati Opo Ra Kelingan Naliko Pacaran Kowe Nate Janji Ra Bakal Mbok Blenjani Nanging Saiki Kowe Ono Ngendi Tekomu Tanpo Semayan Lungomu Tanpo Pamitan Neng K.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Nompo Tresnamu Nyanding Sliramu Gawe Ayem Tentrem Ning Atiku Krungu Ucapmu Nembung Katresnan Nambahi Yakinku Tenanan Mergo Sak Durunge Aku Wes Nyimpen Roso Ning Sliramu Nompo Tresnamu Nyanding Sliramu Gawe Ayem Ten.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Bingung Aku Kudu Piye Merjuangke Kowe Sing Pasti Akhire Amung Pepisahan Mergo Sadar Aku Aku Iki Sopo Ora Nduwe Opo Opo Tenan Opo Sing Tak Roso Kepenggak Wong Tuomu Ora Setuju Dewe Bebarengan Mergo Ngerti Aku Aku I.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Kelingan Nalikane Aku Ketemu Ro Kowe Ati Iki Langsung Iso Tresno Rasane Saben Ketemu Sliramu Tansah Ayem Atiku Naliko Nyawang Esem Lan Guyumu Sampai Tiba Waktu Yang Ku Nanti Tak Ungkapke Roso Ning Njero Ati Iki Nangin.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Sopo Sing Kuat Nandhang Kahanan Sopo Seng Ora Kroso Kelangan Ditinggal Pas Sayang Sayange Pas Lagi Jeru Jerune, Koe Milih Dalan Liyane Sopo Sing Kuat Ditinggal Lungo Sopo Sing Atine Ora Loro Kenangan Sing Wis Tak Lako.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Ku Nyanyikan Lagu Gawe Pengobat Rindu Ku Bayangkan Kamu Ono Ning Sandingku Setahun Yang Lalu Kowe Ninggalno Aku Mengejar Mimpimu Aku Rindu Mugiyo Kowe Inget Aku Saiki Dewe Pisah Turu Sepi Rasane Atiku Tanpo Ko.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Saiki Kowe Oleh Nyiakke Tresnoku Seng Tulus Kanggo Awakmu Kowe Oleh Ngguyu Di Atas Penderitaanku Tapi Kelingono Karma Menunggumu Derita Yang Aku Rasa Ketika Ku Bersamamu Semua Kan Ada Balasnya Takkan Bisa Kau Hindari.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Sepine Wengi Iki Ngeridu Ati Seng Tansah Kelingan Sliramu Kowe Ninggal Aku Ademe Howo Iki Nggowo Loro Sing Kang Nyoto Mergo Nyawang Kowe Gandeng Karo Liyane Yen Pancen Iki Uwes Garise Aku Ikhlas Lahir Batine K.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Kuat Kuatne Atimu Nompo Pacubaning Gusti Kudu Tabahne Atimu Senajan Abot Dilakoni Sabar Sabarne Sliramu Ngempet Kangen Jroning Dodo Lungaku Iki Amung Sewates Kerjo Abot Sanggane Sing Tak Roso Iki Nganti Kapan Koyo.. Read »
  Kania   Writed by Admin
Biar Kusimpan Rasa Kecewa Biarlah Aku Yang Mengalah Takkan Ku Menghalangi Keinginanmu Sekian Lama Sudah Kita Telah Bersama Namun Kau Banya Berubah Kini Tiada Lagi Rindu Di Hatimu Yang Dulu Hanya Untuk Diriku H.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play