Getun Rasane, Wes Tak Upayakne Ginio Kok Koyo Ngene Akhire Aku Sayang Koe, Tapi Koe Sayang Dek E Loro Atiku Mbok Sia Sia Ne Kadung Nibo Nangi Merjuangne Kowe Kui Nanging Nyatane Kowe Golek Pengganti Getun Rasan.. Read »
opo iki sak tenane takdirku seng njawabke sliramu bedo ati bedo lambe wes kadung mati rosoku kangmas rungokno tangisku becike kowe lungo soko uripku keneng opo sifatmu saiki wes bedo kowe ninggalke aku mentingke won.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Awak dewe kenal apik Tau dadi apik Pisahe apik apik Gudone angin wengi iki Ademe ngekep rogo iki Kabeh mergo masalah ati Opo ono seng rung mari Karepku wes iso podo ngerteni Bedo ati wes bedo arti Aku kowe, ojo p.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
gede tresnoku, tulus kanggo sliramu tegone mbok sio sio, sampek atiku loro pepes awakku, ambruk cagak atiku pengen nangis tapi isin mung iso ngempet ning njero batin yen tak rasakke jebule kok seje rapodo karo manise.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Gudone angin wengi iki Ademe ngekep rogo iki Kabeh mergo masalah ati Opo ono seng rung mari Karepku wes iso podo ngerteni Bedo ati wes bedo arti Aku kowe, ojo podo nyalahke Wes garise urip dewe dewe Podo legowone.. Read »
  Happy Asmara Version   Writed by Admin
Sepine ro aku Senengmu karo liyane Arep cemburu Kok dudu sopo-sopone Sing awale perhatian Ning akhir sliramu sing malah ilang Ra pengen liyane Pengenku siji mung kowe Kenyataane Dudu aku ning njero atimu Isih.. Read »
  Happy Asmara, Delva Irawan   Writed by Admin
wes lalekke kabeh kenangan sing tau ono tak cobo, , kuat iso nompo ora popo sayang, kabeh wes tak ngapuro lek kon mbaleni sori wes ora iso udane sore sing tau dadi saksi nalikone sampeyan medot janji saben lungo anane.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Wes tak cubo nguatke ati Nompo kasunyatan iki Nadyan perih rasane Aku kudu sadar diri.. Mbiyen kowe ninggal lungo Tanpo pamit karo aku Saiki we teko ning ngarepku Mung ngeterke undangan rabimu.. Aku kudu sadar pos.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Dua tahun Ngana sa tinggal Ngana pigi Bertahan.. Basiksa. Basiksa basiksa lagi Mati mati rasa Rasa mo mati Mo mati mo mati Kambing deng kambing mo baku dapa Ayam ayam pam pam pam basilet Mar ternyata binatang Me.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Kembang seng wangi Nggo sandaran kupu-kupu Kowe tak sayangi dadi separoh nyowoku Bakal tak jogo tak sirami saben dino Mugo tetep iso mekar lan wangi Dadi tondo tresno sejati Matur nuwun Gusti pun maringi tresno gemati.. Read »
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play