Happy Asmara   Writed by Admin
DJ Theplex Remix Aku Hanya Bisa Berkata Sayang Jangan Tinggalkan Aku Aku Hanya Bisa Berharap Sayang Jaga Hatimu Untukku Lo Di Mana? Lanjut Aku Hanya Bisa Berkata Sayang Jangan Tinggalkan Aku Aku Hanya Bisa Berhara.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Begitu Banyak Cerita Ada Suka Ada Duka Cinta Yang Ingin Ku Tulis Bukanlah Cinta Biasa Dua Keyakinan Beza Masalah Pun Tak Sama Ku Tak Ingin Dia Ragu Mengapa Mereka Selalu Bertanya Cintaku Bukan Di Atas Kertas Cint.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Sumilir Angin Wengi Kang Tumetes Annambaih Kangen Ku Sangsoyo Gedi Titipen Rindu Iki Sangsoyo Akeh Amung Biso Dedungo Angenku Nggo Kowe Slirahmu Siji Tresnoku Yo Mung Siji Tak Simpen Lan Tak Jogo Tekaning Pati Panyuwu.. Read »
Aku Nglakoni Kabeh Iki Ikhlas Seko Ning Ati Nggo Sliramu Duh Kang Mas Sepurane Yen Aku Nggawe Loro Atimu, Aku Ora Menghargai Koe Sing Gemati Yowes Rapopo Rasah Digetuni Cukup Aku Ngerti Perjuanganku Dadi Esemmu Ning.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Tak Tulis Layang Kangen Iki Dinggo Kowe Soyo Ngampet Gede Roso Katresnanku Snadyan Adoh Pangonmu Ra Bakal Tak Lale’ke Tunggulahku Dan Jaga Hatimu Untukku Donga’no Aku Karo Restumu Sabar Ngenteni Tekan Baliku Tak J.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Syumilir Angin Wengi Kang Tumetes Anambaih Kangenku Sangsoyo Gedi Titipan Rindu Iki Sangsoyo Akeh Amung Biso Dedungo, Angenku Nggo Kowe.. Sliirahmu Siji Tresnoku Yo Mung Siji Tak Simpen Lan Tak Jogo Tekaning Mati Pan.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Sepine Wengi Iki Ngeridu Ati Seng Tansah Kelingan Sliramu Kowe Ninggal Aku Ademe Howo Iki Nggowo Loro Sing Kang Nyoto Mergo Nyawang Kowe Gandeng Karo Liyane Yen Pancen Iki Uwes Garise Aku Ikhlas Lahir Batine Kabe.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Ojo Gampang Mikir Tentang Cinta Mengko Ndak Malah Luka Ojo Gampang Mikir Tentang Cidro Mengko Ndak Malah Loro Urip Mung Sepisan Mbok Yo Digawe Gampang Kabeh Iki Wes Ono Dalan Awak Dewe Ning Ndunyo Iki Mung Wayang Kab.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Yang Telah Berlalu Biarlah Berlalu Jangan Lagi Kau Cari Aku Dan Harap Kau Tahu Bahwa Diriku Bukan Milikmu Lagi Seutuhnya Biarlah Senyumanmu Menerangi Gelapku Saat Ku Membutuhkanmu Kasih Biarlah Bayanganmu Yang Hadirka.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Aku Ngerti Dirimu Mencintai Diriku Meski Ra Utuh Lan Tulus Seko Atimu Kowe Nresnani Aku Mung Ngawe Panglipurmu Aku Sadar Yen Ono Dari Cintamu Yang Kedua Reff : Sayangen Aku Masio Sak Senggangmu Aku Sadar Ye.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play