Happy Asmara   Writed by Admin
Rasane Uripku Sepi Tanpo Kowe Sing Tak Tresnani Opo Kowe Ngerti Susahku Nalika Kowe Pamit Ninggal Aku Susah Tenan Rasane Ati Kelingan Wong Sing Tak Tresnani Nganti Kapan Aku Ngenteni Kowe Nganti Saiki Ra Ngabari C.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Kau Bagai Sutradara Sandiwara Cinta Akulah Pemainnya Dalam Kisah Nyata Bukan Di Layar Kaca Yang Bisa Dipandang Mata Dalam Kisah Asmara Wanita Tertipu Cinta Bukan Di Layar Kaca Yang Bisa Dipandang Mata Memang Kau Sengaj.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Aku Tak Sing Ngalah Trimo Mudur Timbang Loro Ati Tak Uyako Wong Kowe Wis Lali Ora Bakal Bali Paribasan Awak Urip Kari Balung Lilo Tak Lakoni Jebule Janjimu Jebule Sumpahmu Ra Biso Digugu Wong Salah Ora Gelem Ngaku Sal.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Sungguh Tak Bisa Ku Terima Yang Kau Lakukan Kepadaku Kau Tinggalkan Begitu Saja Apa Salahku Kepadamu Tidakkah Kau Dengar Tidakkah Kau Tahu Suara Hatiku Selalu Memanggilmu Kau Siksa Batinku Yang Tulus Ini Kau Tabur.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Tak Sepantasnya Diriku Tinggalkanmu Yang Mencintai Aku Tak Seharusnya Diriku Pergi Jauh Berpaling Dari Dirimu Kaulah Yang Tulus Mencintai Diriku Sepenuh Hatimu Tak Mampu Ku Lupakanmu Kau Selalu Ku Tunggu Sepanjang.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Aku Wes Mari, Wes Ora Edan Aku Wes Sehat, Wes Ora Edan Aku Wes Waras, Wes Ora Edan Aku Wes Waleh, Wes Waleh Edan Wes Mari Edane, Pengen Nyambut Gawe Kanggo Sakbendinane, Ben Ora Ngguling Kendhile Ora Pengen Tenar, Ora.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Durung Suwe Kowe Sayang Durung Suwe Leh Mu Tresno Durung Suwe Kowe Janji Saiki Ngopo Mblenjani Kowe Sing Tak Sayang Sayang Ngopo Saiki Kok Ngilang Kowe Sing Ngingkari Janji Kowe Ugo Sing Ngelarani Pari Sing Tak Ta.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Cobo Rungokno Tembang Kangenku Iki Dewi/dewo Asmoro Tulong Omongno Aku Iseh Ngenteni Ombak Segoro Kok Sajak Ngelingake Nambahi Kangenku Soyo Gede Nganti Kepati-pati Andaikan Sayangku Sak Iki Iseh Ono Neng Kene.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Lungaku Nganti Seprene Lungaku Pancen Wes Suwe Kangen Kowe Adoh Panggone Kangen Anak Lan Bojone Telung Tahun Dadi Tkw Sabar Tak Lakoni Dewe Trenyuh Ati Kroso Kangene Kangen Anak Sak Dalane Bojoku Kowe Tresnoku An.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Ke Mana Aku Akan Mencari Dirimu Yang Telah Lama Pergi Taukah Kau Aku Di Sini Menanti Dengan Harapan Yang Tak Pasti Masihkah Kau Ingat Keapadaku Yang Setia Menjaga Cinta Untukmu Dengarkan Panggilan Jiwaku Mengharap Kau.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play