Happy Asmara   Writed by Admin
Ku Nyanyikan Lagu Gawe Pengobat Rindu Ku Bayangkan Kamu Ono Ning Sandingku Setahun Yang Lalu Kowe Ninggalno Aku Mengejar Mimpimu Aku Rindu Mugiyo Kowe Inget Aku Saiki Dewe Pisah Turu Sepi Rasane Atiku Tanpo Ko.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Yen Gelem Tak Jak Rabi Yen Ra Gelem Tak Jagongi Sing Ra Penting Pikir Keri Yen Kowe Gelem Tak Sayang Ya Ojo Mbok Gawe Bimbang Rasah Kakean Alesan Iki Ati Du Parkiran Maju Mundur Ra Karuan Iki Ati Du Layangan Tarik Ul.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Yen Gelem Tak Jak Rabi Yen Ra Gelem Tak Jagongi Sing Ra Penting Pikir Keri Yen Kowe Gelem Tak Sayang Ya Ojo Mbok Gawe Bimbang Rasah Kakean Alesan Iki Ati Du Parkiran Maju Mundur Ra Karuan Iki Ati Du Layangan Tarik Ul.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Mengapa Pertengkaran Antara Kita Selalu Terjadi Setiap Kali Rasa Cemburu Datang Jadi Pemicu Mengapa Tak Pernah Kau Mengerti Diriku Yang Selama Ini Menyayangmu Setulus Hati Ini Mengapa Pertengkaran Selalu Terjadi.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Kadung Jeru Tresnoku Kanggo Awakmu Kabeh Wis Tak Kekne Malah Kowe Ngapusi Aku Ati Ati Karo Pawang Cintaku Tak Gawe Kedanan Kowe Karo Aku Sak Bendino Mek Gur Mikirne Awakku Ibarate Aku Tuku Nongko Neng Jero Karung P.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Opo Kowe Iseh Eling Karo Aku Opo Pancen Kowe Lali Aku Mbiyen Kowe Janji Karo Aku Bakal Njogo Setyo Katresnanmu Janjimu Mbiyen Kowe Tresno Karo Aku Susah Seneng Pengen Karo Aku Masio Gede Sing Bakal Gudo Tresnomu Janj.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Roso Rasaning Kangenku Mung Sliramu Memanik Ing Atiku Prasetiaku Tresno Temuko Patiku Cintaku Hanyalah Untukmu Roso Rasaning Tresnoku Ora Ngiro Jebol Lamis Sliramu Saben Dino Ngelarani Batinku Lungomo Tanpo Pamit Nin.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Bengi Iki Isun Ngengeti Ngengeti Riko Hang Wes Ngelali Sun Pageri Lan Sun Rumati Dung Wes Mekar Riko Ngelali Bengi Iki Isun Ngengeti Ngengeti Riko Hang Wes Ngelali Sun Pageri Lan Sun Rumati Dung Wes Mekar Riko Ngelal.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Opo Ra Kelingan, Nalikane Pamitan Pamit Karo Aku, Pamit Karo Anakmu Opo Ra Kelingan Tangismu Ning Dadaku Ibarat Dadi Gedung, Ora Keno Ditewu Jebul Lali Marang Janji Nalikane Budhal Nang Luar Negeri Jebul Cidro Marang.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Cintaku Sampai Mati, Sayangku Sampai Mati Kasihku Sampai Mati, Rinduku Sampai Mati Tapi Jangan Dulu Kamu Ngabuburit Ngajak Buru-buru Merit Karena Ku Tak Mau Nanti Jadi Jamur Janda Di Bawah Umur Hanya Kamu Di Hati, T.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play