Happy Asmara   Writed by Admin
Tak Sepantasnya Diriku Tinggalkanmu Yang Mencintai Aku Tak Seharusnya Diriku Pergi Jauh Berpaling Dari Dirimu Kaulah Yang Tulus Mencintai Diriku Sepenuh Hatimu Tak Mampu Ku Lupakanmu Kau Selalu Ku Tunggu Sepanjang.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Aku Wes Mari, Wes Ora Edan Aku Wes Sehat, Wes Ora Edan Aku Wes Waras, Wes Ora Edan Aku Wes Waleh, Wes Waleh Edan Wes Mari Edane, Pengen Nyambut Gawe Kanggo Sakbendinane, Ben Ora Ngguling Kendhile Ora Pengen Tenar, Ora.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Durung Suwe Kowe Sayang Durung Suwe Leh Mu Tresno Durung Suwe Kowe Janji Saiki Ngopo Mblenjani Kowe Sing Tak Sayang Sayang Ngopo Saiki Kok Ngilang Kowe Sing Ngingkari Janji Kowe Ugo Sing Ngelarani Pari Sing Tak Ta.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Cobo Rungokno Tembang Kangenku Iki Dewi/dewo Asmoro Tulong Omongno Aku Iseh Ngenteni Ombak Segoro Kok Sajak Ngelingake Nambahi Kangenku Soyo Gede Nganti Kepati-pati Andaikan Sayangku Sak Iki Iseh Ono Neng Kene.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Lungaku Nganti Seprene Lungaku Pancen Wes Suwe Kangen Kowe Adoh Panggone Kangen Anak Lan Bojone Telung Tahun Dadi Tkw Sabar Tak Lakoni Dewe Trenyuh Ati Kroso Kangene Kangen Anak Sak Dalane Bojoku Kowe Tresnoku An.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Ke Mana Aku Akan Mencari Dirimu Yang Telah Lama Pergi Taukah Kau Aku Di Sini Menanti Dengan Harapan Yang Tak Pasti Masihkah Kau Ingat Keapadaku Yang Setia Menjaga Cinta Untukmu Dengarkan Panggilan Jiwaku Mengharap Kau.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Sumpah I Love You, Aku Padamu Neng Njero Ati Iki Ono Gambar Waru Raono Liyane, Yo Mung Kanggo Kowe Sepenuh Hati Iki Tak Wenehne I Love You Sayang, Jangan Menghilang Mbok Tinggal Aku Dewe Karo Ayang-ayang Meski Kowe Te.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Yen Gelem Tak Jak Rabi Yen Ra Gelem Tak Jagongi Sing Ra Penting Pikir Keri Yen Kowe Gelem Tak Sayang Ya Ojo Mbok Gawe Bimbang Rasah Kakean Alesan Iki Ati Du Parkiran Maju Mundur Ra Karuan Iki Ati Du Layangan Tarik Ul.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Yen Gelem Tak Jak Rabi Yen Ra Gelem Tak Jagongi Sing Ra Penting Pikir Keri Yen Kowe Gelem Tak Sayang Ya Ojo Mbok Gawe Bimbang Rasah Kakean Alesan Iki Ati Du Parkiran Maju Mundur Ra Karuan Iki Ati Du Layangan Tarik Ul.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Mengapa Pertengkaran Antara Kita Selalu Terjadi Setiap Kali Rasa Cemburu Datang Jadi Pemicu Mengapa Tak Pernah Kau Mengerti Diriku Yang Selama Ini Menyayangmu Setulus Hati Ini Mengapa Pertengkaran Selalu Terjadi.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play