Happy Asmara   Writed by Admin
Wes Ora Perlu Mbok Getuni Uripmu Wes Ora Perlu Kowe Nelongso Kabeh Mau Wes Dadi Pilihanmu Urip Sesandingan Karo Wong Sing Mbok Tresnani Rasah Mbok Pikir Wong Arep Ngomong Opo Rasah Digagas Yen Lagi Bojomu Kumat Anggep.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Haruskah Aku Bertanya Tanya Kepada Awan Mengapa Aku Kehausan Di Tengah-tengah Lautan. Mengapa Aku Bertanya-tanya Kepada Pohon Mengapa Aku Kelaparan Ditengah Tengah Lautan. Seakan Akan Aku Ini Tidak Lgi Ikatan Seakan Ak.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Urip Kuwi Mung Mampir Ngombe Ora Bakal Urip Selawase Opo Wae Sing Ono Ning Dunyo Kabeh Kuwi Bakale Sirno Yen Wes Tekan Wancine Sopo Wae Bakal Dikersake Diimbali Karo Sing Kuoso Ditakoni Amalmu Ning Dunyo Sing Beci.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Ra Kurang Bambu, Ra Kurang Ragi Ra Kurang Ayu, Ra Kurang Seksi Rumangsamu Koyo Widadari Neng Bojoku Kok Yo Kurang Gati Opo Jalaran, Opo Kawitan Opo Yo Kowe Duwe Simpenan Kok Sajak?e Wes Ora Kerasan Balik Omah Gur Gaw.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Mas Kowe Mbiyen Janji Karo Aku Nglakoni Tresno Suci Kanthi Ikhlas Tekan Mati Neng Nyatane Ngapusi, Cidro Ati Iki Netes Eluhku Mili Deres Neng Pipi Pancen Loro Nek Kelingan Tentang Masa Lalu Bayangan Memang Tak Seindah.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Ono Tangis Kelayung-layung Tangise Wong Kang Wedi Mati Gedungono Kuncenono Yen Wis Mati Mongso Wurungo Ditumpakne Kreto Jowo Rodane Rodo Menungso Ditutupi Ambyang-ambyang Disirami Banyune Kembang Ono Tangis Kelayu.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Keseksen Lintang Sing Ono Neng Awang-awang Kang Nyuminari Ati Nandang Kasmaran Sansoyo Wengi Atiku Soyo Kelingan Marang Sliramu Sing Adoh Ono Ning Paran Semono Ugo Kangenku Marang Sliramu Koyo Ra Biso Kebendung Jeronin.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Setelah Sekian Lama Kita Jalani Suka Duka Mengiringi Kisah Ini Akhirnya Kau Putuskan Untuk Memilih Kau Tinggalkan Diriku Dan Pilih Yang Lain Ku Tak Bisa Memaksamu Tuk Bertahan Denganku Setelah Sekian Lama Kita Jalan.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Lewung Lewung Mendem Gadung Sakat Kenal Riko Ati Sun Bingung Lamun Katon Katonen Rupan Riko Unyik Esem Riko Njangget Nong Cemenge Moto Opo Tah Iki Hang Aran Kasmaran Roso Demen Welas Sun Seru Kenemenen Ayang Ayangan R.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Opo Wes Sak Mestine Aku Kudu Koyo Ngene Bebarengan Karo Kowe Urip Sak Bendinone Saben Kepethuk Kowe Kondo Yen Kowe Tresno Aku Percoyo Ra Ono Wong Wadon Liyo Aku Nang Kene, Kowe Sing Ono Nang Kono Aku Tak Kondo, Mugo Bi.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play