Happy Asmara   Writed by Admin
Kadung Jeru Tresnoku Kanggo Awakmu Kabeh Wis Tak Kekne Malah Kowe Ngapusi Aku Ati Ati Karo Pawang Cintaku Tak Gawe Kedanan Kowe Karo Aku Sak Bendino Mek Gur Mikirne Awakku Ibarate Aku Tuku Nongko Neng Jero Karung P.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Opo Kowe Iseh Eling Karo Aku Opo Pancen Kowe Lali Aku Mbiyen Kowe Janji Karo Aku Bakal Njogo Setyo Katresnanmu Janjimu Mbiyen Kowe Tresno Karo Aku Susah Seneng Pengen Karo Aku Masio Gede Sing Bakal Gudo Tresnomu Janj.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Roso Rasaning Kangenku Mung Sliramu Memanik Ing Atiku Prasetiaku Tresno Temuko Patiku Cintaku Hanyalah Untukmu Roso Rasaning Tresnoku Ora Ngiro Jebol Lamis Sliramu Saben Dino Ngelarani Batinku Lungomo Tanpo Pamit Nin.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Bengi Iki Isun Ngengeti Ngengeti Riko Hang Wes Ngelali Sun Pageri Lan Sun Rumati Dung Wes Mekar Riko Ngelali Bengi Iki Isun Ngengeti Ngengeti Riko Hang Wes Ngelali Sun Pageri Lan Sun Rumati Dung Wes Mekar Riko Ngelal.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Opo Ra Kelingan, Nalikane Pamitan Pamit Karo Aku, Pamit Karo Anakmu Opo Ra Kelingan Tangismu Ning Dadaku Ibarat Dadi Gedung, Ora Keno Ditewu Jebul Lali Marang Janji Nalikane Budhal Nang Luar Negeri Jebul Cidro Marang.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Cintaku Sampai Mati, Sayangku Sampai Mati Kasihku Sampai Mati, Rinduku Sampai Mati Tapi Jangan Dulu Kamu Ngabuburit Ngajak Buru-buru Merit Karena Ku Tak Mau Nanti Jadi Jamur Janda Di Bawah Umur Hanya Kamu Di Hati, T.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Wes Ora Perlu Mbok Getuni Uripmu Wes Ora Perlu Kowe Nelongso Kabeh Mau Wes Dadi Pilihanmu Urip Sesandingan Karo Wong Sing Mbok Tresnani Rasah Mbok Pikir Wong Arep Ngomong Opo Rasah Digagas Yen Lagi Bojomu Kumat Anggep.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Haruskah Aku Bertanya Tanya Kepada Awan Mengapa Aku Kehausan Di Tengah-tengah Lautan. Mengapa Aku Bertanya-tanya Kepada Pohon Mengapa Aku Kelaparan Ditengah Tengah Lautan. Seakan Akan Aku Ini Tidak Lgi Ikatan Seakan Ak.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Urip Kuwi Mung Mampir Ngombe Ora Bakal Urip Selawase Opo Wae Sing Ono Ning Dunyo Kabeh Kuwi Bakale Sirno Yen Wes Tekan Wancine Sopo Wae Bakal Dikersake Diimbali Karo Sing Kuoso Ditakoni Amalmu Ning Dunyo Sing Beci.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Ra Kurang Bambu, Ra Kurang Ragi Ra Kurang Ayu, Ra Kurang Seksi Rumangsamu Koyo Widadari Neng Bojoku Kok Yo Kurang Gati Opo Jalaran, Opo Kawitan Opo Yo Kowe Duwe Simpenan Kok Sajak?e Wes Ora Kerasan Balik Omah Gur Gaw.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play