Lirik lagu Happy Asmara Lagu Salam Tresno
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sumilir Angin Wengi Kang Tumetes
Annambaih Kangen Ku Sangsoyo Gedi
Titipen Rindu Iki Sangsoyo Akeh
Amung Biso Dedungo Angenku Nggo Kowe

Slirahmu Siji Tresnoku Yo Mung Siji
Tak Simpen Lan Tak Jogo Tekaning Pati
Panyuwunku Kanggo Riko Njogo Tresno Nisun
Sayang... Aku Tulus Tresno Slirahmu... Huuu

Tresno Ra Bakal Ilang
Kangen Sangsoyo Mbekas
Tembang Rindu Kanggo Riko
Janji Suci Tekaning Pati

Salam Tresno Di Jogo
Snadyan Adoh Panggonanmu
Sumpah Tulus Kanggo Riko
Salam Rindu Neng Slirahmu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Lagu Salam Tresno Happy Asmara, lirik lagu Happy Asmara Lagu Salam Tresno, lirik Lagu Salam Tresno Happy Asmara, lirik Happy Asmara Lagu Salam Tresno, Kumpulan lirik lagu Happy Asmara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Happy Asmara terlengkap
  Happy Asmara   Writed by Admin  1082x     Sunday, 03-01-2021
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram