Happy Asmara   Writed by Admin
Mas Kowe Mbiyen Janji Karo Aku Nglakoni Tresno Suci Kanthi Ikhlas Tekan Mati Neng Nyatane Ngapusi, Cidro Ati Iki Netes Eluhku Mili Deres Neng Pipi Pancen Loro Nek Kelingan Tentang Masa Lalu Bayangan Memang Tak Seindah.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Ono Tangis Kelayung-layung Tangise Wong Kang Wedi Mati Gedungono Kuncenono Yen Wis Mati Mongso Wurungo Ditumpakne Kreto Jowo Rodane Rodo Menungso Ditutupi Ambyang-ambyang Disirami Banyune Kembang Ono Tangis Kelayu.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Keseksen Lintang Sing Ono Neng Awang-awang Kang Nyuminari Ati Nandang Kasmaran Sansoyo Wengi Atiku Soyo Kelingan Marang Sliramu Sing Adoh Ono Ning Paran Semono Ugo Kangenku Marang Sliramu Koyo Ra Biso Kebendung Jeronin.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Setelah Sekian Lama Kita Jalani Suka Duka Mengiringi Kisah Ini Akhirnya Kau Putuskan Untuk Memilih Kau Tinggalkan Diriku Dan Pilih Yang Lain Ku Tak Bisa Memaksamu Tuk Bertahan Denganku Setelah Sekian Lama Kita Jalan.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Lewung Lewung Mendem Gadung Sakat Kenal Riko Ati Sun Bingung Lamun Katon Katonen Rupan Riko Unyik Esem Riko Njangget Nong Cemenge Moto Opo Tah Iki Hang Aran Kasmaran Roso Demen Welas Sun Seru Kenemenen Ayang Ayangan R.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Opo Wes Sak Mestine Aku Kudu Koyo Ngene Bebarengan Karo Kowe Urip Sak Bendinone Saben Kepethuk Kowe Kondo Yen Kowe Tresno Aku Percoyo Ra Ono Wong Wadon Liyo Aku Nang Kene, Kowe Sing Ono Nang Kono Aku Tak Kondo, Mugo Bi.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Yen Pancen Kowe Tresno Aku Tak Enteni Ndang Ono Janur Melengkung Yen Pancen Sik Ngambang Atimu Koncoan Wae Tiwas Mburi Getun Yen Pancen Kowe Tresno Aku Buktekno Ndang Ono Janur Melengkung Lungguh Jejer Ono Pelaminan.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Semua Kisah Tentang Kita Hanya Tinggal Kenangan Ketika Kau Ambil Keputusan Untuk Pergi Meninggalkan Engkau Yakin Pilihanmu Tak Peduli Rasaku Sampai Di Sini Aku Terpaku Masih Tetap Mencintaimu Seandainya Semua Berb.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Aku Tak Bisa Sayangku Bila Melihat Kau Menduakan Aku Aku Tak Mampu Cintaku Bila Dirimu Mengkhianatiku Adakah Cinta Dihati Seperti Dulu Disaat Memadu Kasih Satu Pintaku Sayangku Jangan Kau Pergi Tinggalkan Semua Ini.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Harusnya Tak Begini Di Antara Kau Dan Aku Sama-sama Bertahan Hanya Karena Satu Ego Sendiri Sering Kita Sembunyi Di Balik Sikap Dan Kata Padahal Hati Kita Tak Ingin Saling Menyakiti Mengapa Tak Mencoba Jujur Pada H.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play