Lirik lagu Happy Asmara Tak Ikhlasno
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sepine Wengi Iki Ngeridu Ati
Seng Tansah Kelingan Sliramu
Kowe Ninggal Aku

Ademe Howo Iki
Nggowo Loro Sing Kang Nyoto
Mergo Nyawang Kowe
Gandeng Karo Liyane


Yen Pancen Iki Uwes Garise
Aku Ikhlas Lahir Batine
Kabeh Kudu Tak Lalekne
Masio Abot Sanggane

Ra Sepirone Loro Ati Amergo Ditinggal Pergi
Tapi Loro Ati Iki Amergo Dikhianati
Yen Pancen Uwes Garise Kowe Gandeng Karo De’e
Mung Dungoku Mugo Langgeng Saklawase

Ademe Howo Iki
Nggowo Loro Sing Kang Nyoto
Mergo Nyawang Kowe
Gandeng Karo Liyane

Yen Pancen Iki Uwes Garise
Aku Ikhlas Lahir Batine
Kabeh Kudu Tak Lalekne
Masio Abot Sanggane

Ra Sepirone Loro Ati Amergo Ditinggal Pergi
Tapi Loro Ati Iki Amergo Dikhianati
Yen Pancen Uwes Garise Kowe Gandeng Karo De’e
Mung Dungoku Mugo Langgeng Saklawase

Ra Sepirone Loro Ati Amergo Ditinggal Pergi
Tapi Loro Ati Iki Amergo Dikhianati
Yen Pancen Uwes Garise Kowe Gandeng Karo De’e
Mung Dungoku Mugo Langgeng Saklawase
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Tak Ikhlasno Happy Asmara, lirik lagu Happy Asmara Tak Ikhlasno, lirik Tak Ikhlasno Happy Asmara, lirik Happy Asmara Tak Ikhlasno, Kumpulan lirik lagu Happy Asmara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Happy Asmara terlengkap
  Happy Asmara   Writed by Admin  798x     Saturday, 01-02-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu