Lirik lagu Langgam Keno Gudho
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Nalikane Dek Jaman Semono
Tresnamu Setyo Lan Tuhu
Anane Mung Tansah Ngalembono
Jujur Ora Nate Cidro
Mulo Aku Tansah Animbangi
Tresnaku Ginowo Mati
Ora Ono Lingtang Kang Sumunar
Amung Ndiko Pepujanku
Sliramu Pamit Tugas Ngayahi
Mrih Rahayu Ne Sessami
Nggonku Muji Kariyo Basuki
Suk Kapan Anggonmu Bali
Peteng Ndedet Rasaning Atiku
Bareng Keprungu Khabarmu
Nyatane Sing Kondur Mung Layangmu
Ora Liyo Keno Godho
Mulo Aku Tansah Animbangi
Tresnaku Ginowo Mati
Ora Ono Lingtang Kang Sumunar
Amung Ndiko Pepujanku
Sliramu Pamit Tugas Ngayahi
Mrih Rahayu Ne Sessami
Nggonku Muji Kariyo Basuki
Suk Kapan Anggonmu Bali
Peteng Ndedet Rasaning Atiku
Bareng Keprungu Khabarmu
Nyatane Sing Kondur Mung Layangmu
Ora Liyo Keno Godho
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Keno Gudho Langgam, lirik lagu Langgam Keno Gudho, lirik Keno Gudho Langgam, lirik Langgam Keno Gudho, Kumpulan lirik lagu Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam terlengkap
  Langgam   Writed by Admin  3015x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram