Lirik lagu Langgam Pepiling
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Wis Wancine Tansah Dielingke
Wis Wancine Podo Nindakake
Adzan Wis Kumandang
Wayahe Sembahyang
Netepi Wajib Dawuhe Pangeran
Sholat Dadi Cagake Agomo
Limang Wektu Kudu Tansah Di Jogo
Kanti Istikomah
Lan Sing Tumakninah
Luwih Sampurno Yen Berjamaah

Subuh Dhuhur Lan Asar
Sholat Sayekti Ngedohake Tindak Mungkar
Magrib Lan Isak Jangkepe
Prayogane Ditambah Sholat Sunahe

Jo Sembrono Iku Printah Agomo
Elingono Neng Dunyo Mungsedelo
Tabah Lan Tawakal
Pasrah Sing Kuwoso
Yen Kepingin Besuk Munggah Suwargo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Pepiling Langgam, lirik lagu Langgam Pepiling, lirik Pepiling Langgam, lirik Langgam Pepiling, Kumpulan lirik lagu Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam terlengkap
  Langgam   Writed by Admin  2603x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram