Lirik lagu Langgam Kesumaning Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kusumaning Ati
Duh Wong Bagus Kang Tak Anti-anti
Mung Tekamu Biso Gawe
Tentrem Ning Atiku

Biyen Nate Janji
Tak Ugemi Ora Bakal Lali
Njur Kelingan Jroning Ati
Sak Bedahing Bumi

Kadung Koyo Ngene
Sak Iki Piye Karepe
Malah Mirangake
Manis Pambukane
Kok Pahit Tibo Mburine
Pancen Mangkelake

Amung Pamujiku
Mugo-mugo Rak Ono Rubedho
Sak Pungkure
Nggonmu Lungo
Ora Kondo-kondo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Kesumaning Ati Langgam, lirik lagu Langgam Kesumaning Ati, lirik Kesumaning Ati Langgam, lirik Langgam Kesumaning Ati, Kumpulan lirik lagu Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam terlengkap, Download Lirik Lagu Kesumaning Ati Langgam, Chord dan Lirik Lagu Kesumaning Ati Langgam, Terjemahan Lirik Lagu Kesumaning Ati Langgam,Langgam Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Kesumaning Ati, Profil Langgam dan Lagu Kesumaning Ati, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Kesumaning Ati LanggamKesumaning Ati
  Langgam   Writed by Admin  1171x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram