Lirik lagu Langgam Nawala
Wis Tak Tompo Nawalane
Surasane Uga Wus Mangerti
Warna-warna Pamuwuse
Temahane Bisa Ndudut Ati

Ngantio Tekan Seprene
Soyo Gawe Ewuhing Pambudi
Nggonku Kirim Wangsulane
Sing Mestine Dewe’e Ngenteni

Nora Gampang
Senanjanto Mung Nuliso Layang
Mrih Bahagyan,
Yen Diwoco Wong Kang Lagi Nandang

Ora Sepiro Ujude
Dirasakno Abote Kepati
Nawala Mung Dluwang Wae
Di Buwango, Anggondeli Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Nawala Langgam, lirik lagu Langgam Nawala, lirik Nawala Langgam, lirik Langgam Nawala, Kumpulan lirik lagu Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam terlengkap
  Langgam   Writed by Admin  37x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram