Lirik lagu Langgam Tresno Sudro
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Abote Wong Nandang Tresno
Tak Belani Nganti Tekan Pati
Tresnaku Mung Kanggo Siro
Kusumo Kang Tansah Merak Ati

Saben Dino Rabiso Lali
Mung Kelingan Esemu
Sampek Kapan Aku Ra Ngerti
Biso Nyanding Sliramu

Abote Dadi Wong Sudro
Tresno Tulus Ora Dipercoyo
Wong Tuwomu Ngumbar Sujono
Tansah Ngiro Aku Wong Durjono

Dalan-dalan Sing Tak Liwati
Ngalor Ngidul Mung Dengkul
Paribasan Turu Klesetan
Uripku Tansah Kebak Pacoban

Cah Ayu-cah Ayu Tak Enteni
Lilane Wong Tuwamu Marengke Kowe
Sing Sabar-sing Sabar Yo Tresnaku
Ing Tembe Mburi Bakal Dadi Duweku

Duh Gusti Sing Tak Puji
Paringono Dalan Kanggo Tresnaku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Tresno Sudro Langgam, lirik lagu Langgam Tresno Sudro, lirik Tresno Sudro Langgam, lirik Langgam Tresno Sudro, Kumpulan lirik lagu Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam terlengkap, Download Lirik Lagu Tresno Sudro Langgam, Chord dan Lirik Lagu Tresno Sudro Langgam, Terjemahan Lirik Lagu Tresno Sudro Langgam,Langgam Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Tresno Sudro, Profil Langgam dan Lagu Tresno Sudro, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Tresno Sudro LanggamTresno Sudro
  Langgam   Writed by Admin  3396x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram