Lirik lagu Langgam Lingsir Wengi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Lingsir Wengi
Sepi Durung Biso Nendro
Kagodho Mring Wewayang
Kang Ngreridhu Ati
Kawitane
Mung Sembrono Njur Kulino
Ra Ngiro Yen Bakal Nuwuhke Tresno
Nanging Duh Tibane Aku Dewe Kang Nemahi
Nandang Bronto
Kadung Loro
Sambat-sambat Sopo
Rino Wengi
Sing Tak Puji Ojo Lali
Janjine Mugo Biso Tak Ugemi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Lingsir Wengi Langgam, lirik lagu Langgam Lingsir Wengi, lirik Lingsir Wengi Langgam, lirik Langgam Lingsir Wengi, Kumpulan lirik lagu Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam terlengkap, Download Lirik Lagu Lingsir Wengi Langgam, Chord dan Lirik Lagu Lingsir Wengi Langgam, Terjemahan Lirik Lagu Lingsir Wengi Langgam,Langgam Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Lingsir Wengi, Profil Langgam dan Lagu Lingsir Wengi, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Lingsir Wengi LanggamLingsir Wengi
  Langgam   Writed by Admin  1697x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram