Lirik lagu Sragenan Karawitan Campursari Wiso Tresno
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sumuruping Suryo Wayah Sore
Mendhung Katon Lelimengan
Kok Yo Mbarengi Atiku Kroso Gelo
Tembang Tresnoku Ilang Muspro
.
Opo Pancen Pacoban Urip Iki
Sliramu Natoni Atiku
Abot Tenan Lelakon Sing Tak Songgo
Jebul Tresnamu Ngemu Wiso
.
Opo Pancen Wis Pinesthi
Sliramu Kebacut Tak Tresnani
Ning Nyatane
Sliramu Ra Biso Tak Antepi
.
Pungkasane Tak Trimo Lelakonku
Nadyan Perih Jroning Ati
Mugo Gusti Paring Pepadhang
Kabeh Lelakon Urip Iki
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Wiso Tresno Sragenan Karawitan Campursari, lirik lagu Sragenan Karawitan Campursari Wiso Tresno, lirik Wiso Tresno Sragenan Karawitan Campursari, lirik Sragenan Karawitan Campursari Wiso Tresno, Kumpulan lirik lagu Sragenan Karawitan Campursari terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Sragenan Karawitan Campursari terlengkap
  Sragenan Karawitan Campursari   Writed by Admin  1222x     Sunday, 12-12-2021
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram