Lirik lagu Sragenan Karawitan Campursari Ati Kesikso
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Opo Kabeh Lelakonku
Kowe Tego Nglarani Atiku
Urip Tansah Koyo Ngene
Omah-omah Wis Raono Tentreme

Atiku Tansah Nelongso
Udan Tangis Sasat Saben Dino
Tak Gondeli Tak Tresnani
Ora Ngiro Mung Tansah Ngapusi

Nangis, Atiku Nangis Nelongso
Yen Kelingan Tresnaku Digawe Loro
Nangis, Atiku Nangis Kesikso
Ninggal Aku Ngebotke Wanito Liyo

Lilo Aku Kudu Lilo
Lilo Kowe Disanding Wong Liyo
Nadyan Uripmu Wis Mulyo
Mbokyo Eling Atiku Kesikso
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Ati Kesikso Sragenan Karawitan Campursari, lirik lagu Sragenan Karawitan Campursari Ati Kesikso, lirik Ati Kesikso Sragenan Karawitan Campursari, lirik Sragenan Karawitan Campursari Ati Kesikso, Kumpulan lirik lagu Sragenan Karawitan Campursari terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Sragenan Karawitan Campursari terlengkap, Download Lirik Lagu Ati Kesikso Sragenan Karawitan Campursari, Chord dan Lirik Lagu Ati Kesikso Sragenan Karawitan Campursari, Terjemahan Lirik Lagu Ati Kesikso Sragenan Karawitan Campursari,Sragenan Karawitan Campursari Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Ati Kesikso, Profil Sragenan Karawitan Campursari dan Lagu Ati Kesikso, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Ati Kesikso Sragenan Karawitan CampursariAti Kesikso
  Sragenan Karawitan Campursari   Writed by Admin  14952x     Tuesday, 17-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram