Lirik lagu Sragenan Karawitan Campursari Manis ( Duet )
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Lk:
Manis Dik, Kowe Pancen Manis
Tambah Manis, Yen Kowe Ora Lamis
Yen Mesem Manise, Ngungkuli Madu
Koyo Biso, Ngrontokake Jantungku

Pr:
Ganteng Mas, Sampeyan Pancen Ganteng
Tambah Ganteng Mas, Yen Ora Seneng Mendem
Gongso Alit Mas, Namine Kempul
Ngalor Ngidul, Sampeyan Nggawani Gendul

Lk:
Kembang Mlati Dik, Dironce-ronce
Setengah Mati, Aku Naksir Kowe

Pr:
Pasar Turi Mas, Neng Suroboyo
Aku Ngerti Sampeyan, Senenge Nggudho

Lk:
Di Iris-iris Dik, Gulone Jowo
Kowe Cah Manis, Dasare Prasojo

Pr:
Memang Lidah Mas, Tidak Bertulang
Pandai Bersilat, Iku Watake Wong Lanang
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Manis ( Duet ) Sragenan Karawitan Campursari, lirik lagu Sragenan Karawitan Campursari Manis ( Duet ), lirik Manis ( Duet ) Sragenan Karawitan Campursari, lirik Sragenan Karawitan Campursari Manis ( Duet ), Kumpulan lirik lagu Sragenan Karawitan Campursari terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Sragenan Karawitan Campursari terlengkap, Download Lirik Lagu Manis ( Duet ) Sragenan Karawitan Campursari, Chord dan Lirik Lagu Manis ( Duet ) Sragenan Karawitan Campursari, Terjemahan Lirik Lagu Manis ( Duet ) Sragenan Karawitan Campursari,Sragenan Karawitan Campursari Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Manis ( Duet ), Profil Sragenan Karawitan Campursari dan Lagu Manis ( Duet ), Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Manis ( Duet ) Sragenan Karawitan CampursariManis ( Duet )
  Sragenan Karawitan Campursari   Writed by Admin  11847x     Monday, 08-08-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram